Baia Mare: Un bărbat și-a dat foc pe scările Palatului Justiției

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Un bărbat a încercat să se autoincendieze pe scările Palatului Justiţiei din Baia Mare, dar a fost salvat de către jandarmii responsabili cu securitatea clădirii.

Conform unei declarații a Jandarmeriei, joi, un bărbat s-a prezentat la Palatul Justiţiei din Baia Mare, solicitând accesul la arhiva instituţiei.

Fiind în afara orelor de program, jandarmii i-au sugerat să se întoarcă într-o altă zi.

Nu după mult timp, o persoană a alertat echipa de securitate că bărbatul se autoincendiase pe treptele Palatului Justiției.

Jandarmii au intervenit rapid, reușind să stingă flăcările care îi cuprinseseră hainele bărbatului, folosindu-și propriile mâini. Incidentul nu a dus la rănirea gravă a individului.

Datorită comportamentului său incoerent și a mirosului puternic de alcool, a fost solicitată asistență medicală prin apelul de urgență 112.

O echipă medicală a sosit la locul incidentului și a evaluat starea de sănătate a bărbatului, acesta fiind ulterior transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei.

foto: maramures.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Aviz favorabil pentru modernizarea liniei CF Reșița Nord – Timișoara Nord cu extensie Voiteni – Stamora Moravița – Frontieră

Consiliul Tehnico-Economic a aprobat astăzi, 22 februarie, variantele optime...

Tulcea: Un element de muniție din timpul celui de Al Doilea Război Mondial, în localitatea Tudor Vladimirescu

În această după-amiază, echipajul pirotehnic din cadrul Inspectoratului pentru...