BEC: Lista candidaturilor propuse de partidele politice

Date:

Ovidius Clinical Hospital

BEC: A fost stabilit numărul de ordine de pe buletinele de vot

Biroul Electoral Central (BEC) pentru alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024 şi pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2024 informează că, în urma tragerii la sorţi efectuate de către preşedintele BEC, judecătorul Vasile Bîcu, în data de 29 aprilie a.c., ora 12.00, a fost stabilit numărul de ordine de pe buletinele de vot a partidelor politice, alianţelor electorale, alianţei politice, a organizaţiei cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale care au depus liste de candidaţi la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024, precum şi a candidaţilor independenţi care participă la aceste alegeri, după cum urmează:

Poziţia nr. 1 – UNIUNEA DEMOCRATĂ MAGHIARĂ DIN ROMÂNIA

Poziţia nr. 2 – ALIANŢA ELECTORALĂ PSD PNL

Poziţia nr. 3 – PARTIDUL REÎNNOIM PROIECTUL EUROPEAN AL ROMÂNIEI

Poziţia nr. 4 – ALIANŢA AUR

Poziţia nr. 5 – PARTIDUL UMANIST SOCIAL LIBERAL

Poziţia nr. 6 – ALIANŢA DREAPTA UNITĂ USR-PMP-FORŢA DREPTEI

Poziţia nr. 7 – ROMÂNIA SOCIALISTĂ

Poziţia nr. 8 – PARTIDUL ROMÂNIA MARE

Poziţia nr. 9 – PARTIDUL PATRIOŢILOR

Poziţia nr. 10 – PARTIDUL ALTERNATIVA DREAPTĂ

Poziţia nr. 11 – PARTIDUL S.O.S. ROMÂNIA

Poziţia nr. 12 – PARTIDUL DIASPORA UNITĂ

Având în vedere prevederile pct. 86 din Calendarul acţiunilor din cuprinsul perioadei electorale la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024 şi la alegerile pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2024, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 199/2024, precum şi dispoziţiile din Anexa la Hotărârea Autorităţii Electorale Permanente nr. 4/2024 privind aprobarea modelului buletinului de vot care va fi folosit la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din data de 9 iunie 2024, conform cărora „Pentru fiecare candidat independent se imprimă câte un patrulater distinct, în partea finală a buletinului de vot; aceştia vor fi înscrişi în buletinul de vot în ordinea înregistrării candidaturilor”, se constată că ordinea de înscriere pe buletinele de vot a candidaţilor independenţi este următoarea:

Poziţia nr. 13 – PÎRVĂNESCU PAULA-MARINELA

Poziţia nr. 14 – GHEORGHE VLAD-DAN

Poziţia nr. 15 – ŞTEFĂNUŢĂ NICOLAE-BOGDĂNEL

Poziţia nr. 16 – ŞOŞOACĂ DUMITRU SILVESTRU

Procesul-verbal privind stabilirea numărului de ordine de pe buletinele de vot a partidelor politice, alianţelor electorale, alianţei politice, organizaţiei cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi a candidaţilor independenţi care participă la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024, încheiat în data de 29 aprilie 2024, ca urmare a tragerii la sorţi, va putea fi consultat pe pagina de internet www.bec.ro

Anterior tragerii la sorţi pentru stabilirea numărului de ordine pe buletinele de vot, BEC a constatat, în şedinţa din data de 29 aprilie 2024, ora 10.00, rămânerea definitivă a candidaturilor la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare