Căutăm eroi în oamenii obișnuiți: Împreună putem să-i oferim speranță Dianei! Tânăra suferă de malformație arterio-venoasă situată în sinusul maxilar (Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!)

Date:

Ovidius Clinical Hospital

O simplă pată maronie apărută din senin pe față avea să transforme viața unui copil într-un labirint înfricoșător. Pe când avea numai 12 ani, Diana s-a trezit într-o dimineață cu perna plină de sânge. 

„Când era mică, dacă avea febră, locul acela era mai fierbinte și se înroșea mai tare. Am fost cu ea la medic, dar ni s-a spus că e un hemangiom și să-l lăsăm în pace că se va resorbi cu timpul. Totul până într-o dimineață când mi-am găsit copilul plin de sânge în pat.”, a povestit mama Diana.

Au urmat momente de teamă și incertitudine. Diana a fost supusă unui șir lung de analize și investigații. În timp ce hemoragiile se produceau din ce în ce mai des a venit și diagnosticul: malformație arterio-venoasă situată în sinusul maxilar. Tânăra a suferit nenumărate intervenții chirurgicale, fiecare aducându-i atât speranță, cât și dezamăgire.

„Din două în două săptămâni ea făcea hemoragii. Nu știai când se va întâmpla și cum să faci față unor asemenea situații. Sunt crunte și groaznice aceste momente. În momentul în care se produc sunt extrem de abundente și nu ai cum să intervii decât prin embolizare. Așa că, de 9 ani, suntem în permanență în alertă!”, a mai spus Diana.

Familia Dianei a găsit sprijin la o clinică din Turcia. Tânăra urmează să fie supusă unei noi intervenții chirurgicale ce ar urma să o scutească de suferință. Cu inima grea, mama Dianei ne-a împărtășit povestea financiară tulburătoare a familiei. Peste 80.000 de euro cheltuiți, rate lunare la bancă de 5.000 de lei și o proforma pentru următoarea intervenție chirurgicală care depășește 22.000 de euro.

„Diana este acum studentă în anul II la Psihologie. Își găsește în fiecare zi puterea de a merge mai departe. Și-a găsit chiar și un job, în încercarea de a contribui la cheltuielile suportate lunar de părinți, dar presiunea financiară devine copleșitoare. Împreună putem face o diferență reală și putem oferi speranță acolo unde este cel mai mult nevoie. Să dăm încă o dată dovadă de solidaritate și compasiune! Cu fiecare zi de așteptare crește riscul declanșării unei noi hemoragii.”, au transmis reprezentanții Asociației „Salvează o inimă”.

Pentru donații din partea companiilor accesați: https://salveazaoinima.ro/diana-entuc/

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele DIANA ENTUC

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Este alertă în stațiunea Olimp. Mai multe persoane cazate într-un complex hotelier, intoxicate. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Printre persoanele intoxicate sunt și minori Pompierii militari din cadrul...

(Foto) Polițiștii locali i-au amendat pe comercianții ambulanți! Vindeau gogoși și porumb pe plajă sau faleză

Poliția Locală Constanța continuă lupta împotriva comerțului ambulant Polițiștii locali...

Atenție, șoferi! Sunt restricții de tonaj în 6 județe

Restricțiile au fost impuse din cauza Codului Roșu de...