Ce spune George Simion despre eventuala susținere a lui Mircea Geoană la prezidențiale: „Mă pot gândi la orice scenariu (…) Marcel și Nicu să plece acasă!”

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Liderul AUR, George Simion, a abordat posibilitatea susținerii lui Mircea Geoană la viitoarele alegeri prezidențiale, subliniind că orice variantă care îi va „trimite acasă pe Nicu și Marcel” este luată în calcul.

Inițial, Simion a afirmat că nu este o opțiune susținerea lui Mircea Geoană, dar ulterior a adăugat nuanțe la răspunsul său, indicând condițiile sub care ar putea fi posibil acest scenariu.

Pe Mircea Geoană? Noi avem o problemă cu Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă. Dacă vedem că aceste două partide se unesc împotriva pericolului extremist și fac mitinguri și comasează alegeri, orice opțiune din partea noastră este în picioare. O să fac orice ține de mine să dinamitez aceste sistem nenorocit. Nu știu care este următoarea mea opțiune„, a declarat George Simion.

Liderul AUR a subliniat că, în prezent, Mircea Geoană nu are sprijinul niciunei tabere din PSD, dar a deschis ușa dialogului: „Domnul Mircea Geoană ar face bine să vină în fața noastră și să spună ce își dorește.”

Întrebat dacă a fost contactat de Mircea Geoană, George Simion a negat, precizând că nu exclude discuții cu oricine pentru a îndeplini scopul de a-i „trimite acasă pe Marcel și Nicu„.

Nu m-a căutat, nu! Sigur că noi o să vorbim cu toată lumea, pentru că extremiștii sunt ei, cei care doresc închis jocul acesta. Nu m-am gândit dacă Mircea Geoană este un bun candidat din partea AUR, dar mă pot gândi la orice scenariu care să îi facă pe Marcel și Nicu să plece acasă„, a adăugat Simion la Prima News.

Simion a indicat că vor avea alegeri interne în AUR, unde membrii de partid vor decide candidatul la prezidențiale, subliniind că scopul final este ca în turul al doilea să ajungă candidatul AUR.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare