Constanța: Rețelele de energie electrică, refăcute în proporție de 93% după furtuna din weekend

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Echipele de la Rețele Electrice Dobrogea, împreună cu cele din zona Muntenia și personalul contractorilor au reușit să restabilească alimentarea cu energie pentru aproximativ 93% dintre clienții afectați de vremea severă din județele Constanța și Tulcea.

Codul roșu de vânt, cu viteze de peste 100 de kilometri pe oră și precipitații semnificative, a provocat întreruperi masive de energie în regiune.

Restabilirea s-a realizat în timpul nopții și în cursul zilei de duminică, 19 noiembrie, anunță Rețele Electrice Dobrogea. Ieri, la ora 20:00, numărul clienților care încă aveau alimentarea întreruptă ca urmare a incidentelor provocate de vreme în rețelele de medie tensiune era de aproximativ 7.000. Majoritatea, în jur de 6.000, se aflau în județul Constanța.

Eforturile echipelor de intervenție se vor concentra în continuare pe remedierea incidentelor apărute pe liniile de medie tensiune, iar tehnicienii vor rămâne pe teren pentru a se ocupa de repararea deranjamentelor individuale și a celor colective din rețelele de joasă tensiune.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

A crescut numărul maşinilor furate descoperite în primele 6 luni: 167 de autovehicule

Au fost descoperite mai multe mașini furate față de...

(Foto/Video) Suceava: Incendiu la o școală din satul Herla. Sunt degajări mari de fum și flăcări violente

Incendiul a izbucnit la acoperișul școlii Un incendiu a izbucnit,...

Se întrerupe curentul electric! VEZI dacă ești afectat

Mai mulți constănțeni vor rămâne fără curent electric Reţele Electrice...

Ce spune IPJ Constanța despre condițiile de muncă ale polițiștilor care se află la festivalul „Beach, Please!”

Polițiștii primesc apă! În cadrul festivalului, toți polițiștii prezenți...