Constanța: Rețelele de energie electrică, refăcute în proporție de 93% după furtuna din weekend

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Echipele de la Rețele Electrice Dobrogea, împreună cu cele din zona Muntenia și personalul contractorilor au reușit să restabilească alimentarea cu energie pentru aproximativ 93% dintre clienții afectați de vremea severă din județele Constanța și Tulcea.

Codul roșu de vânt, cu viteze de peste 100 de kilometri pe oră și precipitații semnificative, a provocat întreruperi masive de energie în regiune.

Restabilirea s-a realizat în timpul nopții și în cursul zilei de duminică, 19 noiembrie, anunță Rețele Electrice Dobrogea. Ieri, la ora 20:00, numărul clienților care încă aveau alimentarea întreruptă ca urmare a incidentelor provocate de vreme în rețelele de medie tensiune era de aproximativ 7.000. Majoritatea, în jur de 6.000, se aflau în județul Constanța.

Eforturile echipelor de intervenție se vor concentra în continuare pe remedierea incidentelor apărute pe liniile de medie tensiune, iar tehnicienii vor rămâne pe teren pentru a se ocupa de repararea deranjamentelor individuale și a celor colective din rețelele de joasă tensiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Crăciunul la români: Prețul cărnii de porc în 2023 și impactul asupra bucătăriei tradiționale

Se apropie Crăciunul și, cu el, căutarea și achiziția...

A avut loc tragerea la sorți. România și-a aflat adversarele. Vezi cu cine și când joacă

România, în grupă cu Belgia, Slovacia și câștigătoarea Play-off-ului...

Bistrița-Năsăud: O femeie a fost găsită moartă. Soțul este suspect

O femeie în vârstă de 33 de ani a...

Accident mortal pe A2. Un tânăr de 19 ani a murit

Un tânăr de 19 ani a intrat cu mașina...