CSM Constanța își dorește a 7-a victorie consecutivă!

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Echipa pornește cu prima șansă la victorie

Într-o partidă restantă din etapa a 2-a în Divizia Națională de Seniori la rugby, CSM Constanța va întâlni pe Sportul Studențesc București.

Formația constănțeană antrenată de Alexandru Lupu pornește cu prima șansă la victorie în fața lanternei roșii, care a înregistrat șase înfrângeri din tot atâtea meciuri.

Etapa trecută, CSM Constanța a învins în deplasare pe RC Gura Humorului cu 36-19 și echipa noastră se află pe locul al doilea al clasamentului cu 36 de puncte, șapte victorii, o înfrângere, esaveraj +196.

Este ultima partidă a sezonului pentru CSM Constanța, care va lupta pentru a șaptea victorie consecutivă, campionatul urmând să se reia în luna septembrie.

Meciul este programat Joi, 13 Iunie, de la ora 11 pe Stadionul „Marina” din Mangalia.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Un porumbel de concurs pierdut își caută stăpânul

Porumbelul voiajor a fost găsit de o localnică din...

(Video) Cetățenii români nu vor mai avea nevoie de viză pentru a călători în Statele Unite ale Americii

Mihai Constantin: „Cred că este o șansă foarte importantă...