(Video) Un șarpe de peste 1 metru lungime a fost găsit într-o locuință din Pecineaga. Au intervenit jandarmii

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Jandarmii constănțeni au capturat un șarpe de peste 1.5 metri lungime într-o locuință din Pecineaga

Marți, 11.06.2024, la ora 21:00, jandarmii constănțeni au răspuns unui apel la numărul unic de urgență 112, care semnala prezențe unui șarpe într-o locuință din localitatea constănțeană Pecineaga.

Echipajul de intervenție al jandarmeriei s-a prezentat la adresa indicată în apel și a reușit să-l localizeze și să-l captureze.

Șarpele a fost eliberat în mediul său natural, fără a prezenta niciun pericol pentru cetățeni.

„Observăm faptul că, în ultima vreme, s-au înmulțit acest gen de apeluri deoarece, datorită creșterii temperaturii, reptilele au devenit mult mai active. În acest sens le recomandăm cetățenilor să solicite sprijinul jandarmilor în astfel de situații și să nu încerce să intervină singuri. Manipularea necorespunzătoare a șerpilor sau a altor animale sălbatice poate duce la incidente neplăcute.”, transmite IJJ Constanța.

Sursă foto/video: IJJ Constanța

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Un porumbel de concurs pierdut își caută stăpânul

Porumbelul voiajor a fost găsit de o localnică din...

(Video) Cetățenii români nu vor mai avea nevoie de viză pentru a călători în Statele Unite ale Americii

Mihai Constantin: „Cred că este o șansă foarte importantă...