Doi bărbați au fost prinși de jandarmi cu substanțe interzise asupra lor

Date:

Ovidius Clinical Hospital

În acest weekend, în timpul unei misiuni de patrulare, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța (IJJ) au observat, pe strada Mihai Viteazu din municipiul Constanța, un bărbat care avea o cagulă pe cap.

Pentru că li s-a părut suspect acest lucru, jandarmii l-au legitimat pe bărbat și au descoperit că acesta are domiciliul în comuna Topalu și locuiește fără forme legale în Constanța. Atât comportamentul bărbatului cât și cele relatate de el le-au stârnit suspiciuni jandarmilor, care au efectuat control corporal preventiv asupra sa.

În urma efectuării controlului, asupra bărbatului a fost găsit un recipient din material plastic care conținea o substanță vegetală (de culoare verde-oliv, cu miros înțepător) si un pachet de filtre si foițe.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța unde i s-au întocmit acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de substanțe interzise (în conformitate cu Legea 143/2000, pentru combaterea traficului și consumului ilicit de droguri), iar substanțele găsite asupra sa au fost ridicate în vederea confiscării, fiind ulterior predate către organele de poliție abilitate pentru continuarea cercetărilor.

Tot în acest weekend, jandarmii constănțeni aflați în misiune au observat un alt bărbat care se sprijinea cu capul de o mașină și ținea în mână o țigaretă de tip „joint”, care emana un miros înțepător.

Bărbatul a fost legitimat și în urma controlului corporal efectuat asupra sa s-au descoperit doua pachețele din staniol care conțineau aceeași substanță vegetală cu miros înțepător, ca și cea din „joint”.

Și acestei persoane i-au fost întocmite acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere și consum de substanțe interzise, iar substanțele descoperite asupra sa au fost ridicate în vederea confiscării, urmând a fi predate către organele de poliție.

În conformitate cu prevederile legii 143/ 2000, Articolul 4, „Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, CUMPĂRAREA sau DEȚINEREA de droguri PENTRU CONSUM PROPRIU, fără drept” , este INFRACȚIUNE și „se pedepsește cu închisoare de la 2 la 5 ani.”

Sursă foto: IJJ Constanța

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Carlos Alcaraz, campion la Wimbledon! Victorie în 3 seturi în fața lui Djokovic

sursa foto: ATP Tour Carlos Alcaraz a câștigat duminică finala...

Polițiștii au dat sâmbătă peste 9.600 de amenzi! Valoarea sancțiunilor se ridică la 4.280.824 de lei

sursa foto: Observator News Polițiștii au intervenit la 3.424 de...

Ministerul Finanțelor anunță că datoria publică a crescut

sursa foto: realitatea.net Ministerul Finanțelor spune că, în aprilie 2024,...

Tentativa de asasinat ce l-a vizat pe Donald Trump stârnește controverse în SUA. „Vreau faptele!”

sursa foto: NBC News Tentativa de asasinat i-a determinat pe...