Două arme de vânătoare au fost găsite în locuința unui bărbat. Avea permisul expirat

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor

La data de 10 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu au desfășurat o acțiune de verificare a legalității deținerii unor categorii de arme.

Cu această ocazie, au fost verificați la domiciliu 7 deținători de arme din municipiul Constanța, orașul Hârșova și comuna Valu lui Traian.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale la Legea 295/2004, privind regimul armelor şi al muniţiilor, în valoare totală de 5.000 de lei.

Totodată, a fost constatată o infracțiune și au fost ridicate în vederea indisponibilizării două arme.

Astfel, la data de 10 februarie a.c., polițiștii au identificat un bărbat, de 78 de ani, care ar fi avut permisul de armă cu termenul de valabilitate expirat.

Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta ar fi deținut la domiciliu două arme de vânătoare de calibrul 12 mm, respectiv 16 mm.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Tulcea: Un element de muniție din timpul celui de Al Doilea Război Mondial, în localitatea Tudor Vladimirescu

În această după-amiază, echipajul pirotehnic din cadrul Inspectoratului pentru...

Universitatea „Ovidius” din Constanța a acordat prima diplomă „Doctor Europaeus” Luminiței Steriu, doctor în filologie franceză

Institutul Studiilor Doctorale (ISD) din cadrul Universității „Ovidius” din...