Filme în aer liber, în centrul oraşului Tulcea. Intrarea este gratuită

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Primul film este „Cartea cu soluţii”

Centrul oraşului Tulcea va găzdui, începând de marţi seara, proiecţii de filme în aer liber, evenimentul iniţiat de asociaţia Metropolis fiind finanţat din bugetul judeţului şi de Centrul Naţional al Cinematografiei, conform Agerpres.ro.

În fiecare seară vor fi proiecţii ale unor filme premiate la concursuri internaţionale, prima peliculă propusă publicului fiind „Cartea cu soluţii”, regizată de Michel Gondry.

Filmele vor începe de la ora 21:30, în spațiul amenajat în Piața Civică. Vor fi prezentate de Victor Morozov, cunoscut jurnalist și critic de film la Scena9, Dilema Veche și Films in Frame, iar intrarea este liberă pentru public.

În timpul evenimentului care se va încheia duminică, 14 iulie, vor avea loc şi ateliere susţinute de regizorul Alexandru Vitzentzatos şi de actorul Paul Grec, acestea fiind programate în zilele de sâmbătă şi duminică.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Un porumbel de concurs pierdut își caută stăpânul

Porumbelul voiajor a fost găsit de o localnică din...

(Video) Cetățenii români nu vor mai avea nevoie de viză pentru a călători în Statele Unite ale Americii

Mihai Constantin: „Cred că este o șansă foarte importantă...