Tulcea: A fost lovit din cauza unor ochelari. Au intervenit jandarmii

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Scandal din cauza unei perechi de ochelari

Ieri, 8 iulie 2024, în Tulcea, în jurul orei 19.00, un bărbat, în vârstă de 57 de ani, a cerut sprijinul jandarmilor, reclamând faptul că a fost agresat fizic de către un alt bărbat.

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au fost solicitați să intervină în municipiul Tulcea, unde un bărbat a reclamat faptul că, pe fondul unui conflict mai vechi, a fost agresat fizic de un alt bărbat.

„El a declarat că motivul conflictului ar fi fost reprezentat de refuzul persoanei reclamate de a plăti o pereche de ochelari pe care i-ar fi stricat. Persoana vătămată a declarat că a fost lovit în zona capului, s-a dezechilibrat și a căzut, ceea ce i-a provocat o rană deschisă la nivelul piciorului.”, au transmis jandarmii.

A fost solicitat un echipaj medical la fața locului, care a transportat bărbatul la Spitalul Județean de Urgență Tulcea pentru investigații suplimentare.

Jandarmii au identificat persoana reclamată, un bărbat, în vârstă de 38 de ani, întocmindu-i actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

spot_img
spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului, instituției care a transmis informarea ori persoanelor (fizice/juridice) care au contribuit la realizarea lui, prin acordarea de informații, declarații, documente justificative etc.

Din acest motiv, publicația Stirilemedia.ro nu își asumă răspunderea pentru informațiile și detaliile publicate de autori, cu atât mai mult a celor ce au mențiunea DIN SURSE. Acestea reprezintă informații furnizate de terțe persoane, incluisv sub protecția anonimatului (la solicitarea lor).

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice și conține informații care nu sunt denaturate, cu excepția articolelor de tip pamflet în care se face această precizare. Copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa) este interzisă. Atenție! La articolele DIN SURSE, pentru exploatarea conținutului este obligatorie citarea sursei de 3 ori pe parcursul scrierii, cu link către publicația ȘtirileMedia.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false, motiv pentru care vă încurajăm să comentați folosind un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img

Distribuie postarea:

spot_img
spot_img
spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare