Tulcea: A fost lovit din cauza unor ochelari. Au intervenit jandarmii

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Scandal din cauza unei perechi de ochelari

Ieri, 8 iulie 2024, în Tulcea, în jurul orei 19.00, un bărbat, în vârstă de 57 de ani, a cerut sprijinul jandarmilor, reclamând faptul că a fost agresat fizic de către un alt bărbat.

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au fost solicitați să intervină în municipiul Tulcea, unde un bărbat a reclamat faptul că, pe fondul unui conflict mai vechi, a fost agresat fizic de un alt bărbat.

„El a declarat că motivul conflictului ar fi fost reprezentat de refuzul persoanei reclamate de a plăti o pereche de ochelari pe care i-ar fi stricat. Persoana vătămată a declarat că a fost lovit în zona capului, s-a dezechilibrat și a căzut, ceea ce i-a provocat o rană deschisă la nivelul piciorului.”, au transmis jandarmii.

A fost solicitat un echipaj medical la fața locului, care a transportat bărbatul la Spitalul Județean de Urgență Tulcea pentru investigații suplimentare.

Jandarmii au identificat persoana reclamată, un bărbat, în vârstă de 38 de ani, întocmindu-i actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

(Video) Cetățenii români nu vor mai avea nevoie de viză pentru a călători în Statele Unite ale Americii

Mihai Constantin: „Cred că este o șansă foarte importantă...

Restricțiile de circulație ( >12 t) pe fondul Codului Roșu sunt valabile și astăzi

Autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 12...