(Foto/Video) Suceava: Incendiu violent în comuna Frătăuții Noi. Trei case au fost cuprinse de flăcări

Date:

Ovidius Clinical Hospital

A fost alertă în satul Costișa, com. Frătăuții Noi, județul Suceava. Un apel la 112 anunța faptul că un incendiu a izbucnit la o casă și există riscul de propagare la locuințele din vecinătate.

La fața locului au ajuns pompierii militari, precum și mai mulți voluntari. Aceștia au intervenit cu șase autospeciale de stingere. De asemenea, a fost trimisă și o ambulanță SMURD.

Când au ajuns salvatorii la locul incidentului au constatat faptul că flăcările se manifestau la două locuințe și anexe gospodărești.

În total, afectate au fost trei gospodării care au ars pe o suprafața de aproximativ 300 mp. Mai exact, la prima – flăcările au cuprins casa și două anexe, la a doua – a ars o anexă, iar flăcările au afectat și podul. La a treia gospodărie a fost afectată o singură anexă.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Incendiul a fost lichidat după 3 ore.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu (electric) defect sau neizolat corespunzător.

Sursă foto: ISU Suceava

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Razii de amploare pe şoselele din ţară! 625 de şoferi au rămas fără permis!

Razii organizate, la nivel naţional, de poliţiştii de la...

Poliţiştii au verificat taxiurile din zona aeroporturilor! Au dat amenzi de peste 14.000 de lei

Poliţiştii au derulat o amplă acţiune, la nivel naţional...

Termoficare Constanţa anunţă că luni va fi oprită apa caldă la două puncte termice de pe bulevardul Tomis

Termoficare Constanţa precizează că lucrările ce se vor efectua...