(Foto/Video) Tulcea: Căutări a unui bărbat dispărută în mediu acvatic. Este vorba de un turist din Covasna

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Bărbatul de 48 de ani este din localitatea Sfântu Gheorghe din județul Covasna

În cursul zilei de ieri, 11 iunie, pompierii tulceni au fost alertați despre faptul că o persoană, un bărbat de 48 de ani, din localitatea Sfântu Gheorghe din județul Covasna, în timp ce se afla pe malul Brațului Sf. Gheorghe a dispărut în cursul nopții.

Din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea a intervenit imediat un echipaj de căutare salvare cu o ambarcațiune, iar căutările au fost efectuate până la lăsarea întunericului din păcate, fără niciun rezultat pozitiv.

În cursul zilei de astăzi, căutările turistului au fost reluate cu două echipaje, unul de scanfandri din cadrul ISU Brăila și unul de căutare salvare cu o ambarcațiune IB5. Căutările sunt efectuate în condiții de vizibilitate zero, la o adâncime pe alocuri de peste 8 metri.

Salvatorii tulceni fac un apel către toți pasionații de pescuit și iubitorii de natură și Deltă să fie vigilenți când stau pe malul Dunării ori a apei, să nu se scalde sub nici o formă în apele curgătoare și să acorde o atenție sporită în cazul în care pescuiesc pe timpul nopții.

De asemenea, în cazul în care sunteți nevoiți să vă deplasați cu ambarcațiuni, vă reamintim că purtarea vestii de salvare este obligatorie! Aceasta vă poate salva viața chiar dacă considerați că sunteți buni înotători!

Sursă foto/video: ISU „Delta” Tulcea

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Un porumbel de concurs pierdut își caută stăpânul

Porumbelul voiajor a fost găsit de o localnică din...

(Video) Cetățenii români nu vor mai avea nevoie de viză pentru a călători în Statele Unite ale Americii

Mihai Constantin: „Cred că este o șansă foarte importantă...