SAR ARTEMIS în misiune Medevac: Un marinar rus are nevoie de îngrijiri medicale

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Marinarul rus se află la bordul unei nave ancorate în Portul Constanța

În cursul zilei 12.06.2024, Centrul Maritim de Coordonare Constanța (MRCC) a solicitat intervenția Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) în vederea efectuării unei intervenții de tip Medevac.

La bordul navei tip tanc petrolier TOA PAYOH, ce navighează sub pavilion Panama, ancorat în rada Constanța, la o distanță de 14,5mile S-E de cardinala de Sud, unul din membrii echipajului- fitter rus, în varstă de 62 ani, acuză simptome de hernie, având abdomenul umflat.

Nava SAR ARTEMIS din cadrul ARSVOM a pornit cu toată viteza către zona indicată de MRCC, pentru preluarea bărbatului și predarea acestuia către echipa medicală de la mal.

Intervenția este în curs de desfașurare.

Sursă foto: ARSVOM

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Un porumbel de concurs pierdut își caută stăpânul

Porumbelul voiajor a fost găsit de o localnică din...

(Video) Cetățenii români nu vor mai avea nevoie de viză pentru a călători în Statele Unite ale Americii

Mihai Constantin: „Cred că este o șansă foarte importantă...