(Hartă) Cupolă de foc, peste România! Meteorologii au emis coduri galbene şi portocalii de caniculă, în toată ţara

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Toată ţara, sub cod de caniculă

Capitala şi nouă judeţe se află sub Cod portocaliu de caniculă şi disconfort termic accentuat pe parcursul zilei de miercuri. În restul ţării este în vigoare un Cod galben, potrivit unei avertizări emise de Administraţia Naţională de Meteorologie.

În zonele afectate de codul galben, temperaturile maxime vor fi de 33,37 de grade, va fi disconfort termic ridicat și local caniculă, indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pe arii extinse pragul critic de 80 de unități, iar local, minimele nu vor coborî sub 20 de grade, caracterizând o noapte tropicală.

În același timp, județele Bihor, Arad, Timiș, Caraș-Severin, Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov și municipiul București se află sub cod portocaliu de caniculă. În aceste zone, temperaturile maxime vor fi de 37…39 de grade,spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Un porumbel de concurs pierdut își caută stăpânul

Porumbelul voiajor a fost găsit de o localnică din...

(Video) Cetățenii români nu vor mai avea nevoie de viză pentru a călători în Statele Unite ale Americii

Mihai Constantin: „Cred că este o șansă foarte importantă...