ISU „Delta” Tulcea: Au fost emise două mesaje RO-Alert pentru locuitorii din opt localități de pe raza județului Tulcea

Date:

Cloud Hosting

Locuitorii din opt localități din județul Tulcea de la granița cu Ucraina au primit o avertizare. „Există posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian! Păstrați calmul! Adăpostiți-vă în beciuri sau adăposturi de protecție civilă. În lipsa unui adăpost rămâneți în interiorul casei departe de geamuri și pereți exteriori Durata estimată 90 min.”, este mesajul RO-Alert pe care l-au primit tulcenii.

„În cursul nopții trecute conform hotărârilor luate în cadrul Comitetului Național pentru Situații de Urgență, Ministerul Apărării Naționale a informat ISU asupra faptului că teritoriul național al Ucrainei sunt identificate obiecte ce pot ajunge pe teritoriul național. Astfel, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a emis în cursul nopții trecute două mesaje RO-Alert pentru locuitorii din opt localități de pe raza județului Tulcea prin care informați despre posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian și despre modul în care se pot proteja și reacționa. De asemenea, aceștia au fost îndemnați să-și păstreze calmul și să se adăpostească în locurile special pregătite în apropierea localităților iar dacă acest lucru nu este posibil să se îndepărteze de zidurile exterioare și ferestre. În cursul nopții trecute dispeceratul 112 a primit două apeluri în jurul orei 05.00 care anunțau faptul că în zona localităților Nufărul, Malcoci, Valea Nucarilor au căzut obiecte din spațiul aerian. Conform procedurilor au fost anunțate structurile abilitate în astfel de situații.”, a declarat sergent major Daniel NĂSTASE, purtător de cuvânt ISU „Delta” Tulcea.

Sursă foto: infotulcea.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

Cloud Hosting

Abonează-te

Cloud Hosting

Cele mai citite

Articole similare

Statistică îngrijorătoare: Cei mai mulți români mor de inimă

Bolile de inimă sunt responsabile pentru jumătate din decesele...

Mai mulți parlamentari atacă noile măsuri fiscale la Curtea Constituțională

Ionuț Moșteanu, purtătorul de cuvânt al USR, a anunțat...

VIDEO – Un tată și cei șase fii ai săi au organizat o adevărată Cosa Nostra în 3 județe. Cămătărie, șantaj, trafic de minori...

https://www.youtube.com/watch?v=BOhLZrlJzzU Procurorii DIICOT și ofițerii de poliție din cadrul DCCO...