Kate Middleton, prințesa de Wales, are cancer!

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Kate a făcut anunțul trist

Kate Middleton a dispărut din viața publică de la începutul anului, trezind bănuieli nenumărate. De la divorț și până la o boală gravă, supozițiile tuturor păreau că nu opresc. Până astăzi, când s-a aflat adevărul.

Prin intermediul unui clip video, Kate a anunțat că luptă împotriva nemiloasei boli

Sursă: https://www.hollywoodreporter.com/news/general-news/kate-middleton-cancer-1235858333/

„În ianuarie, am suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră la Londra și, la momentul respectiv, s-a crezut că afecțiunea mea era necanceroasă. Prin urmare, echipa mea medicală m-a sfătuit să urmez o cură de chimioterapie preventivă și acum mă aflu în primele etape ale acestui tratament. După cum vă puteți imagina, acest lucru a necesitat timp. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenție chirurgicală majoră pentru a-mi începe tratamentul.

Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod adecvat pentru ei și să îi asigurăm că voi fi bine. Sperăm că veți înțelege că, în calitate de familie, avem acum nevoie de timp, spațiu și intimitate în timp ce îmi termin tratamentul.

Munca mea mi-a adus întotdeauna un sentiment profund de bucurie și aștept cu nerăbdare să mă întorc când voi putea, dar pentru moment trebuie să mă concentrez pe o recuperare completă”, a transmis Kate, potrivit Libertatea.

Inițial, în luna februarie, Palatul Kensington a spus că a suferit o intervenție chirurgicală pentru o afecțiune abdominală, fără a face alte precizări.

Catherine (42 de ani), Prințesă de Wales este soția prințului William de Wales, moștenitorul tronului britanic.

Kate și William nu vor mai fi prezenți alături de familia regală în duminica de Paște, iar prințesa nu va mai reveni la îndatoririle regale foarte curând. Conform reprezentanților familiei regale, absența neașteptată a Prințului William de la un eveniment memorial de la sfârșitul lui februarie a fost din cauza diagnosticului de cancer al lui Kate.

Sursă foto: People.com

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Ghidul e-Transport. Ce trebuie să știe contribuabilii care realizează transporturi naționale cu risc fiscal ridicat și transporturi internaționale

Ghidul e-Transport Ghidul privind Sistemul national e-Transport, o componentã importantã...

(Video) Accident rutier în județul Tulcea. O persoană, încarcerată. A intervenit elicopterul SMURD

Accident rutier în județul Tulcea Un echipaj de descarcerare din...

(Video) Jocurile Olimpice de la Paris 2024: Flacăra olimpică a plecat din Grecia spre Marsilia

Flacăra olimpică a plecat din Grecia spre Marsilia În această...

Acțiune a polițiștilor rutieri. 23 de permise de conducere, suspendate și aproape 160 de amenzi, aplicate

Acțiune a polițiștilor rutieri În perioada 26/27 aprilie a.c., polițiștii...