Noi sensuri unice vor fi introduse pentru fluidizarea traficului rutier. VEZI unde

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Continuă procesul de reorganizare a traficului rutier în cartierul Tomis Nord

Traficul rutier din municipiul Constanța este monitorizat în permanență, iar pe măsură ce se constată că în anumite zone se formează blocaje, se intervine prompt pentru implementarea unor măsuri de fluidizare a circulației, anunță Primăria Constanța.

În acest sens, continuă procesul de reorganizare a traficului rutier în cartierul Tomis Nord. Începând cu noaptea de miercuri, 10 iulie 2024, se vor institui sensuri unice pe străzile Adamclisi și Suceava. Pe strada Adamclisi se va circula dinspre strada Soveja către strada Suceava, iar pe strada Suceava va fi instituit sens unic dinspre strada Adamclisi spre bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Proiectul de resistematizare a fost avizat favorabil de Comisia de Circulatie și Inspectoratul de Poliție Județean Constanța- Serviciul Rutier. „Rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.”, a transmis municipalitatea.

Ce spun constănțenii?

spot_img
spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului, instituției care a transmis informarea ori persoanelor (fizice/juridice) care au contribuit la realizarea lui, prin acordarea de informații, declarații, documente justificative etc.

Din acest motiv, publicația Stirilemedia.ro nu își asumă răspunderea pentru informațiile și detaliile publicate de autori, cu atât mai mult a celor ce au mențiunea DIN SURSE. Acestea reprezintă informații furnizate de terțe persoane, incluisv sub protecția anonimatului (la solicitarea lor).

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice și conține informații care nu sunt denaturate, cu excepția articolelor de tip pamflet în care se face această precizare. Copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa) este interzisă. Atenție! La articolele DIN SURSE, pentru exploatarea conținutului este obligatorie citarea sursei de 3 ori pe parcursul scrierii, cu link către publicația ȘtirileMedia.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false, motiv pentru care vă încurajăm să comentați folosind un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img

Distribuie postarea:

spot_img
spot_img
spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Sprijin financiar familiilor care se confruntă cu probleme de infertilitate

Programul FIV continuă și în 2025 Ministerul Familiei, Tineretului și...

Se oprește apa în localitățile Năvodari, Lumina, Sibioara și Corbu! VEZI când

RAJA execută lucrări de conectare Pentru executarea lucrărilor de...

Constanța: Secție de votare pentru cetățenii din Republica Moldova! Unde a fost amenajată

Vor fi 4 cabine de vot și 2 urne Duminică,...

ȘOCANT! O profesoară de religie de la o școală din Constanța este acuzată că a fugit cu banii de tabară ai copiilor

A fost sesizată poliția Ca urmare a informațiilor apărute în...