Patru permise de conducere, suspendate. Unul a fost pentru depășirea vitezei

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Permise de conducere suspendate și peste 40 de amenzi

La data de 18 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năvodari, împreună cu polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Cogealac și Secției 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au desfășurat o acțiune pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică.

Astfel, au fost legitimate 168 de persoane și au fost verificate 121 de vehicule.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 42 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 38.265 de lei.

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 4 permise de conducere, dintre care unul pentru depășirea limitei legale de viteză și au fost retrase trei certificate de înmatriculare.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Un porumbel de concurs pierdut își caută stăpânul

Porumbelul voiajor a fost găsit de o localnică din...

(Video) Cetățenii români nu vor mai avea nevoie de viză pentru a călători în Statele Unite ale Americii

Mihai Constantin: „Cred că este o șansă foarte importantă...