Detalii ȘOCANTE! O femeie și fetița ei au fost atacate de câini în dreptul parcării supraetajate de la Spitalul Județean. Primare, ne mănâncă haitele de maidanezi în Constanța!

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Haitele de maidanezi lăsate în voia sorții pe străzile din municipiul Constanța au început să atace oamenii, în locuri populate, iar Serviciul Gestionare Animale Abandonate Constanța pare depășit de situație.

O femeie din Constanța a trecut printr-o experiență traumatizantă după ce a fost atacată de o haită de câini în apropierea Spitalului Județean. Incidentul a avut loc în timp ce femeia se îndrepta spre mașina pe care o lăsase în parcarea de pe strada Nicolae Iorga, după ce a fost la spital cu fetița sa, la camera de gardă.

Potrivit relatării femeii, în timp ce se îndrepta către mașină, o haită formată cinci câini s-a năpustit asupra ei.

Mama a fost nevoită să-și protejeze copilul pe care-l ținea în brațe, în timp ce era asaltată de animale. Câinii au sărit spre ea și spre copil, iar unul dintre aceștia a mușcat-o în timp ce încerca să se apere. Iris, micuța în vârstă de 5 ani, spune că și pe ea au atins-o, deși era la înalțime în brațele mamei, însă fără a o răni.

Norocul mămicii a fost că o altă femeie, aflată la volanul unei mașini parcate în apropiere, a observat situația și a claxonat, reușind să îndepărteze animalele agresive. „Dacă nu era mașina aia parcată acolo și femeia aia înăuntru care să claxoneze, m-ar fi sfâșiat și pe mine, și pe copil. Credeți-mă că nu dorm noaptea, atât de tare m-am speriat.”, ne-a declarat Alexandra C.

După atac, femeia a revenit imediat la UPU, unde a fost tratată rapid. Apoi, a fost vaccinată antirabic, la Spitalul de Boli Infecțioase.

Experiența traumatizantă a determinat-o pe Alexandra să tragă un semnal de alarmă și să le îndemne pe mame să evite să meargă singure cu copiii la spital, în special la orele târzii ale nopții.

Femeia a făcut o sesizare la Primărie și a notificat autoritățile responsabile cu gestionarea câinilor fără stăpân. Până în prezent, ea spune că nu a primit decât o confirmare de primire a sesizării, iar câinii în cauză au fost observați fugind spre curtea mare a spitalului.

spot_img
spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului, instituției care a transmis informarea ori persoanelor (fizice/juridice) care au contribuit la realizarea lui, prin acordarea de informații, declarații, documente justificative etc.

Din acest motiv, publicația Stirilemedia.ro nu își asumă răspunderea pentru informațiile și detaliile publicate de autori, cu atât mai mult a celor ce au mențiunea DIN SURSE. Acestea reprezintă informații furnizate de terțe persoane, incluisv sub protecția anonimatului (la solicitarea lor).

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice și conține informații care nu sunt denaturate, cu excepția articolelor de tip pamflet în care se face această precizare. Copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa) este interzisă. Atenție! La articolele DIN SURSE, pentru exploatarea conținutului este obligatorie citarea sursei de 3 ori pe parcursul scrierii, cu link către publicația ȘtirileMedia.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false, motiv pentru care vă încurajăm să comentați folosind un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

1 COMENTARIU

  1. Exista OUG 155/2001 modificata major dupa tragedia din 2013 prin care se prevede la articolul 7 alin (2) eutanasierea cainilor nerevendicati, neadoptati cand nu mai exista resurse de spatiu sau financiare. Daca s-ar fi aplicat legea in vigoare, doamna si copilul ei nu ar fi trecut prin momentele acestea de groaza!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img

Distribuie postarea:

spot_img
spot_img
spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Mesaj RO-Alert: „Există posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian”, în Constanța

Mesajul a fost trimis la ora 19:00 Locuitorii din județul...

(Video) Atenție la utilizarea instalațiilor electrice: Prevenirea incendiilor începe cu reguli simple!

Recomandările pompierilor Incendiile provocate de instalațiile electrice defecte sau improvizate...