PSD Constanța și-a ales candidații pentru Primăria Constanța și Consiliul Județean Constanța

Date:

Ovidius Clinical Hospital

PSD Constanța nu a divulgat încă lista candidaților din județ

PSD Constanța și-a ales candidații pentru Primăria Constanța și Consiliul Județean Constanța. Pentru funcția de primar, candidatul din partea Partidului Social Democrat este Horia Constantinescu, șeful ANPC, iar pentru Consiliul Județean este medicul Cătălin Grasa, fostul manager al Spitalului Județean de Urgență Constanța.

„Am făcut multe sondaje și analize, împreună cu organizația am purtat discuții, iar astăzi la Consiliul Național Politic al PSD s-a luat decizia ca pentru primăria Constanța să candideze Horia Constantinescu, președinte ANPC, iar pentru funcția de președinte al CJC, venim cu o candidatură extrem de serioasă, dr. Cătălin Grasa, medic chirurg, fost manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, fost director medical la aceeași unitate sanitară și profesor la Universitatea Ovidius.”, a declarat Felix Stroe.

Felix Stroe a fost întrebat dacă a fost măsurat în sondaje Cătălin Grasa. Stroe a susținut că e mai greu „să măsori un candidat pentru județ.”

„La Consiliul Județean nu se poate face o evaluare, însă s-a ținut cont de activitatea profesională și medicală.”, a adăugat Felix Stroe.

În schimb, pentru evaluarea lui Horia Constantinescu s-au făcut trei sondaje.  

„În orice luptă electorală ne lansăm cu dorința de a câștiga. Ne asumăm și eșecul și succesul.”, a mai spus Stroe.

La conferința de presă a PSD Constanța Horia Constantinescu a ajuns cu o mică întârziere.

„Lucrările din oraș m-au făcut să am o întârziere, aici, la conferință.”, a spus Constantinescu.

„Trebuie să arătăm ceea ce putem face”

Acesta le-a spus jurnaliștilor că ia în calcul demisia de la ANPC. Întrebat cum vede această campanie electorală, Horia Constinescu a spus că el crede „că ar trebui să arătăm ce putem face de la acest moment.

„N-ar fi prima campanie negativă, dar fiecare face ce crede. Trebuie să aratăm ceea ce putem face, nu să arătăm cu degetul. Rolul unui candidat este o locomotivă care trebuie să aibă alături și alte locomotive. Un program coerent de campanie și administrație publică locală este ceea ce vă asigur că voi promova.”, a declarat Horia Constantinescu.

În ceea ce-l privește pe Decebal Făgădău, Constantinescu a spus că el „rămâne parte din această echipă”.

„La Municipiu este o singură echipă, dl. Horia Constantinescu face parte din această echipă și va veni cu un plus de proiecte, imagine. Lista de consilieri va fi deschisă de un consilier reprezentativ.”, a spus Ion Dumitrache, liderul Organizației Municipale a PSD Constanța.

Dr. Cătălin Grasa a subliniat faptul că el este preocupat de dezvoltarea infrastructurii medicale din județ și că este pregătit pentru această luptă.

„Dezvoltarea infrastructurii sanitare este proiectul meu în calitate de candidat la CJC. UPU este făcută pentru regiunea Dobrogea, nu pentru un județ.”, a precizat dr. Cătălin Grasa. 

De asemenea, Felix Stroe a spus că „actul de management al Spitalului Județean îl recomandă pe dnul dr. Cătălin Grasa”.

„Va avea tot sprijinul colegilor din administrație. Faptul că s-a aplecat spre apărarea oamenilor este o garanție că va respecta comunitatea și oamenii din comunitate. Aceasta este propunerea pe care noi ne-am asumat-o. Lipsa performanței electorale va fi asumată de fiecare coordonator.”, a spus Felix Stroe.

Întrebat dacă își va da demisia în cazul unui eșec al PSD la alegeri, Felix a spus că „sunt deschis și dispus la orice construcție care este în folosul comunității.

Președintele PSD Constanța pe județ a spus că sunt 7 primari din alte partide care s-au înscris în PSD, printre aceștia se numără și primarul din Cogealac.

Felix Stroe: „Decebal Făgădău va fi un foarte bun deputat”

La conferința de presă se află și Decebal Făgădău.

„Îmi voi depune adeziunea în PSD și am venit aici pentru a-i felicita pe candidați. Mă bucur să-i văd pe cei mai mulți dintre colegi. (…) Mi-am dat demisia în momentul în care am avut probleme cu justiția. Pentru că acestea s-au încheiat, astăzi am să mă întorc în viața politică și să împărtășesc din experiența mea lui Horia astfel încât să se oprească această nebunie din oraș. (…) Mă mândresc cu proiectele mele, dar nu mă mândresc cu modul în care au fost implementate, care au transformat viața constănțenilor într-un coșmar.”, a declarat Decebal Făgădău, fostul primar al Constanței.

Felix Stroe a mai susținut că în luna aprilie ar putea avea loc alegeri interne și în filiala Constanța. 

„Mă bucur că Decebal a revenit, sunt sigur că va avea un loc important în campanie pentru Primărie și CJC. (…) Decebal Făgădău poate candida pentru orice funcție în PSD. Decebal Făgădău va fi un foarte bun deputat.”, a precizat Felix Stroe. 

Este AUR un pericol pentru PSD?

Întrebat dacă AUR este un pericol pentru PSD, Felix Stroe a spus că „orice competitor este important”.

„Nu am vorbit în viața mea cu domnul George Simion.”, a spus Stroe întrebat dacă este adevărat că a încercat să discute cu președintele partidului AUR.

Cristina Rizea va candida pentru funcția de primar la Valu lui Traian

Felix Stroe a anunțat intrarea Cristinei Rizea în PSD Constanța. Aceasta va candida pentru funcția de primar la Valu lui Traian. 

„Vom avea tren metropolitan la Constanța. Administrația județeană trebuie să se miște. Îmi doresc să fiu primar la Valu lui Traian.”, a spus deputatul Cristina Rizea.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Accident cumplit pe Centura Capitalei. Un bărbat a murit, iar copilul său a fost rănit grav

Sursa foto: Observator news Accident cumplit pe Centura Capitalei Accident cumplit...

Trei copii plecaţi de la domiciliu, găsiţi de poliţişti. Cei mici au plecat să se plimbe cu autobuzul

Trei copii plecaţi de la domiciliu, găsiţi de poliţişti Aseară,...

Distracţia se mută la mare! VEZI programul concertelor din Piaţa Ovidiu, în weekendul 4-6 mai

Concerte în Piaţa Ovidiu, în weekendul 4-6 mai Constanța se...

Atenţie, şoferi! Sunt restricţii de trafic în weekend, pe Bulevardul Mamaia

Restricţii de trafic în weekend, pe Bulevardul Mamaia Atenţie, şoferi!...