Restricții de trafic de Ziua Copilului

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Circulația va fi restricționată de Ziua Copilului

În parcuri sau pe bulevarde, cu spectacole, mascote, activități sportive, povești sau ateliere de creație, cu fețe zâmbitoare și surprize nenumărate, Constanța îi va sărbători pe cei mai mici dintre noi. Și pentru ca evenimentele să se desfășoare în siguranță, organizatorii vor institui o serie de restricții de circulație și măsuri privind ordinea și siguranța publică. 

Se va restricționa circulația rutieră pe Bd Tomis, segmentul de drum cuprins între Bd Mamaia și Bd Ferdinand, în intervalul 01.06.2024, ora 06:00-02.06.2024, ora 00:00. Se vor restricționa, de asemenea, locurile de parcare de pe Bd Tomis, pe segmentul de drum cuprins între Bd Mamaia și Bd Ferdinand, în intervalul 31.05.2024, ora 22:00-02.06.2024, ora 00:00.

Tot pe bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între Bd Ferdinand și strada Traian, se va transforma într-un spațiu plin de energie, vesel și colorat și plin de soare.

Din acest motiv, se va restricționa circulația rutieră pe Bd Tomis, segmentul de drum cuprins între Bd Ferdinand și str. Traian, inclusiv la intersecția cu str. Dragos Vodă unde va fi montat un bolard, în perioada 01.06.2024, ora 06:00 – 02 iunie 2024, ora 06:00. Se vor restricționa și locurile de parcare de pe Bd Tomis, segmentul de drum cuprins între Bd Ferdinand și str. Traian în perioada 31.05.2024, ora 22:00-02.06.2024, ora 06:00.

Pe 1 iunie, studenții Facultății de Arte, din cadrul Universității Ovidius din Constanța și Clubul Amicii vor porni la drum și vor împărți magie în parcurile din oraș astfel:

Lumea Poveștilor – studenții Facultății de Arte, Universitatea Ovidius Constanța:

  • 10:00 Parc Poarta 6
  • 11:00 Parc Far
  • 12:30 Parc Campus

Personaje de Poveste – Club Amicii:

  • 13:00 Parc Casa de Cultură
  • 14:00 Parc Tomis II
  • 15:00 Parc Tăbăcăriei

De aceea, se va permite accesul și staționarea autobuzelor în proximitatea parcurilor amintite.

În stațiunea Mamaia, pe 1 și 2 iunie, va avea loc Seaside Speed Race. Desfășurat în organizarea GT Auto Club Sportiv, sub autoritatea Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS) și cu sprijinul Primăriei Constanța, evenimentul reunește cele trei campionate care au la bază îndemânarea și slalomul auto: super slalolm, slalom juniori și vehicule electrice.

Din acest motiv, se restricționează accesul auto în Parcarea Rex din stațiunea Mamaia precum și a aleilor de acces din Bd Mamaia spre Hotel Rex, în intervalul 31.05.2024, ora 06:00 – 03.06.2024, ora 06:00 pentru asigurarea spațiului de desfășurare a competițiilor precum și pentru facilitarea parcării autovehiculelor participante la concurs.

De asemenea, vor fi montate indicatoare de semnalizare rutieră temporare, în concordanță cu restricțiile instituite.

Sursă foto: Unsplash.com/rol ilustrativ

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

A fost semnat acord pentru retehnologizarea Unității 1 a Centralei Nucleare Cernavodă

A fost semnat un acord cadru pe termen lung...

CSM Constanța își dorește a 7-a victorie consecutivă!

Echipa pornește cu prima șansă la victorie Într-o partidă restantă...