Sancţionat pentru transport ilegal de lemne. A primit o amendă de 2.000 de lei

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Sancţionat pentru transport ilegal de lemne

La data de 8 iulie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Techirghiol au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unei autoutilitare care se deplasa pe strada Libertății din comuna Mereni.

La volanul acesteia a fost identificat un bărbat, de 29 de ani. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că în autoutilitară se aflau aproximativ 3 metri cubi de material lemnos fără aviz de însoțire.

Șoferul a fost sancționat contravențional cu suma de 2.000 de lei, în baza Legii 171/2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice. Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării și predat unei societăți de profil.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Un porumbel de concurs pierdut își caută stăpânul

Porumbelul voiajor a fost găsit de o localnică din...

(Video) Cetățenii români nu vor mai avea nevoie de viză pentru a călători în Statele Unite ale Americii

Mihai Constantin: „Cred că este o șansă foarte importantă...