ȘOCANT: În loc să semneze divorțul, bărbatul își înjunghie soția în fața Primăriei

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Într-o încercare de a pune capăt căsniciei într-un mod pașnic, o femeie a fost atacată de soțul ei cu un cuțit, chiar în fața Primăriei din Bălcești, Iași, locul unde urmau să finalizeze procedura de divorț.

Astăzi, în zorii zilei, cuplul a ajuns la sediul Primăriei cu intenția de a încheia amical relația lor. Însă, în mod neașteptat, bărbatul s-a răzgândit și a refuzat să semneze documentele, arată Antena3.

Înarmat cu un cuțit și copleșit de furie, bărbatul a declanșat un conflict în fața ofițerului de stare civilă. Femeia a încercat să se salveze fugind prin curtea instituției, dar în cele din urmă a fost prinsă și atacată repetat de soțul ei.

Femeia a suferit mai multe răni în zona abdomenului și toracelui. Serviciile de urgență au fost rapid alertate și au ajuns la locul incidentului. După ce i-au fost acordate primele îngrijiri medicale, victima a fost transportată la un spital din Iași.

Agresorul a fost imediat reținut de poliție. În prezent, se desfășoară o investigație la fața locului pentru a clarifica circumstanțele exacte ale acestui incident șocant.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Aviz favorabil pentru modernizarea liniei CF Reșița Nord – Timișoara Nord cu extensie Voiteni – Stamora Moravița – Frontieră

Consiliul Tehnico-Economic a aprobat astăzi, 22 februarie, variantele optime...

Tulcea: Un element de muniție din timpul celui de Al Doilea Război Mondial, în localitatea Tudor Vladimirescu

În această după-amiază, echipajul pirotehnic din cadrul Inspectoratului pentru...