Ultimele zile de reduceri la SPIT. De ce facilități beneficiați dacă vă plătiți taxele locale

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Primăria Municipiului Constanța aduce la cunoștința contribuabililor că pot beneficia de o bonificație substanțială pentru achitarea integrală a sumelor datorate bugetului local până la data de 1 aprilie 2024.

Astfel, persoanele fizice care achită integral impozitul/taxa pe clădiri, impozitul/taxa pe teren și impozitul pe mijloace de transport până la această dată vor primi o bonificație de 10%, în timp ce persoanele juridice vor beneficia de o bonificație de 5% din cuantumul impozitului/taxei respective.

Această facilitate reprezintă o oportunitate pentru contribuabili de a economisi bani și de a-și gestiona mai eficient bugetul familial sau financiar al afacerii lor.

Pentru a afla mai multe despre modalitățile de plată disponibile și a profita de această ofertă avantajoasă, contribuabilii sunt îndemnați să viziteze secțiunea „Servicii Online/Modalități de plată” de pe site-ul instituției www.spit-ct.ro.

Acest demers le permite contribuabililor să achite taxele și impozitele într-un mod rapid și sigur, fără a fi necesară prezența fizică la sediul instituției.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

D’ale lu’ Costică. Episodul 65 – Gafa de proporții a lui Ciolacu

Episod - editorial de Constantin Buduru Ups! ... în viață, totdeauna...

(Video) Prins în flagrant delict în timp ce vindea canabis!

Prins în flagrant delict în timp ce vindea canabis Polițiștii...

(Video) Premierul Marcel Ciolacu dă asigurări: sunt bani de pensii, sunt bani de salarii, sunt bani pentru profesori

Premierul Marcel Ciolacu dă asigurări în ceea ce priveşte...