Un curier nu a mai vrut să returneze 150.000 de lei colectați de la colegi

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Marți, s-a aflat că un tânăr din localitatea Viile Apei, angajat la o firmă de curierat, a încasat o sumă de 150.000 de lei și nu a mai returnat-o, conform informațiilor furnizate de Ionela Cosma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Pe 20 noiembrie, un bărbat de 36 de ani, care este administrator al unei companii din Baia Mare, s-a prezentat la sediul poliției locale. El a raportat că un angajat tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Viile Apei, a colectat suma de aproximativ 150.000 de lei de la mai mulți colegi de la firma de curierat. În ciuda unui acord verbal existent, tânărul nu a returnat suma colectată, așa cum era așteptat.

În urma acestui incident, poliția a început să desfășoare cercetări sub suspiciunea de abuz de încredere. Scopul acestor cercetări este de a clarifica circumstanțele exacte ale incidentului și de a recupera suma de bani care a fost pierdută.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

(Foto) Polițiștii locali i-au amendat pe comercianții ambulanți! Vindeau gogoși și porumb pe plajă sau faleză

Poliția Locală Constanța continuă lupta împotriva comerțului ambulant Polițiștii locali...

Atenție, șoferi! Sunt restricții de tonaj în 6 județe

Restricțiile au fost impuse din cauza Codului Roșu de...

Universitatea „Ovidius” din Constanța: Eveniment de promovare a transformării digitale în educație, prin CiTyINNOHub

Eveniment dedicat transformării digitale în educație Centrul European de Inovare...