Un kilometru caritabil: Family Run, cursa care vine în sprijinul copiilor cu cancer

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Family Run, cursa caritabilă în sprijinul copiilor cu cancer

Asociația Dăruiește Aripi vă invită la o alergare de weekend în familie, părinți și copii, pentru 1 kilometru caritabil.

Taxa de participare va fi donată integral pentru proiectul asociației de îngrijiri la domiciliu pentru copiii cu cancer din Dobrogea și Muntenia.

„Aproximativ 100 de copii incluși în programul creat de Dăruiește Aripi sunt vizitați anual acasă de echipe medicale specializate. Astfel, micii pacienți fac mai puține drumuri la spital și petrec mai mult timp în familie, alături de părinți, bunici sau frați.”, transmite Asociația Dăruiește Aripi.

Aflată la a IX-a ediție, cursa „Family Run” încurajează mișcarea în aer liber și spiritul civic, pentru toate vârstele. Cursa face parte din Maratonul Nisipului organizat anual de Asociația Sportivă Sanasport. 

„Venim în fiecare an la Family Run, de când copiii erau mai mici. A devenit o tradiție de familie care ne aduce multă bucurie și suntem mândri că le putem arăta copiilor că este minunat să ajuți.”, a declarat unul din susținătorii Asociației Dăruiește Aripi.

Înscrierile se fac online la adresa https://www.maratonulnisipului.ro/inscriere-family-run/, iar pentru cei care ajung primii la linia de final am pregătit premii speciale.

Kit-ul de participare se ridică vineri 24 mai de la Vivo! Shopping Center – Food court, între orele 10:00-21:00.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Asociația Patronală RESTO anunță schimbări în conducere. Președintele executiv, Lucian Cristian Tudose, a demisionat

Cine este noul președinte RESTO? Asociația Patronală RESTO a anunțat...

Evaziune fiscală: prejudiciu de peste 1.000.000 de lei. Polițiștii au făcut percheziții

Percheziții domiciliare într-un dosar de evaziue fiscală La data...

Cine sunt consilierii locali ai Constanței?

Consiliul Local Municipal: patru partide și 1 independent Numărul de...