Vântul bate cu putere: Porturile închise și condiții de drum complicate în Constanța – Ce trebuie să știi!

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Informațiile oferite de Centrul INFOTRAFIC al Inspectoratului General al Poliției Române indică faptul că, la momentul actual, nu există drumuri naționale sau autostrăzi închise din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

Circulația se desfășoară pe un carosabil predominant umed, în timp ce în zonele montane ale județelor Alba, Argeș, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Maramureș, Suceava și Vâlcea se înregistrează precipitații sub formă de ninsoare slabă, cu izolări de zăpadă frământată pe carosabil.

Vizibilitatea este redusă de ceață pe anumite drumuri din zonele montane ale județelor Dâmbovița și Sălaj.

Pe principalele artere rutiere, inclusiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, traficul se desfășoară pe un carosabil parțial umed, condițiile de vizibilitate fiind bune.

Datorită vântului intens, toate manevrele au fost suspendate în porturile de la Marea Neagră.

Șoferii sunt îndemnați să adapteze viteza la condițiile de drum și trafic. De asemenea, înainte de a se deplasa, este recomandat să se informeze despre starea vremii în zonele pe care urmează să le tranziteze și să se asigure că autovehiculele sunt echipate cu anvelope de iarnă, dacă drumul va fi făcut pe sectoare unde există zăpadă sau carosabilul este alunecos din cauza gheții sau poleiului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Universitatea „Ovidius” din Constanța a acordat prima diplomă „Doctor Europaeus” Luminiței Steriu, doctor în filologie franceză

Institutul Studiilor Doctorale (ISD) din cadrul Universității „Ovidius” din...

(Video) 16 cetăţeni străini, depistați ascunși într-un camion cu fructe, la P.T.F. Nădlac II

Poliţiştii de frontieră arădeni din cadrul Punctului de Trecere...

Târg de Mărțișoare la Muzeul de Artă Populară. Micile obiecte sunt lucrate manual

În perioada 26 februarie – 1 martie, Muzeul de...