(Video) Lecţii de arbitraj de la Istan Kovacs pentru „tricolori”, înainte de EURO

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Istvan Kovacs le-a prezentat tricolorilor noile instrucțiuni ale arbitrilor

Istvan Kovacs a venit în cantonamentul echipei naționale pentru a le vorbi jucătorilor despre unele reguli actualizate din fotbal. Le-a explicat cum interpretează un arbitru unele faze, dar și unele modificări pe parcursul unui joc.

Arbitrii au primit instrucţiuni clare să accepte un dialog civilizat doar cu căpitanii echipelor. Orice alt jucător care va protesta, va gesticula şi va solicita explicaţii oficialilor de joc va fi sancţionat cu cartonaş galben. Arbitrii vor explica celor doi căpitani deciziile majore luate de aceştia pe teren sau cu ajutorul intervenţiei VAR.” a explicat Kovacs.

Naționala României se pregătește pentru plecarea în Germania, acolo unde va participa la primul Campionat European după o pauză de 8 ani.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare