(Video) Ovidiu Cupșa și Mohammad Murad și-au depus candidaturile la BEM și BEJ

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Ovidiu Cupșa: „Mi-am depus candidatura pentru primăria Constanța”

Ovidiu Cupșa, candidatul din partea AUR la Primăria Constanța și-a depus astăzi, 29 aprilie, candidatura la Biroul Electoral Municipal. A venit însoțit inclusiv de consilierii locali de pe lista Alianței pentru Unirea Românilor.

„Mi-am depus candidatura pentru Primăria Municipiului Constanța alături de colegii din AUR și lista de consilieri pentru Consiliul Local Constanța. Este o zi în care începe o săptămâna de sărbătoare, dar și o nouă eră pentru Constanța. Orice lucru bun se face de luni. Am considerat că este cazul să depunem candidaturile.

Am sperat până în ultimul moment că partidele care au condus până la momentul de față Constanța, în Consiliul Local, vor găsi formule noi de candidați, dar ei au venit cu aceiași candidați. Ne arată că vor să ducă Constanța pe același drum ca până acum. Suntem singura alternativă viabilă pentru o schimbare în Constanța, o schimbare care să aducă respect față de cetățean, o schimbare care să aducă transparență în cheltuirea banului public. Am pregătit un program de dezvoltare pentru municipiul Constanța. Programul nostru e bine gândit și sunt sigur că veți alege o nouă cale.”, a declarat Ovidiu Cupșa.

Mohammad Murad: „A venit rândul meu să dau totul pentru cei care m-au ajutat să ajung unde am ajuns”

Tot astăzi, omul de afaceri Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliului Județean Constanța, a mers la Biroul Electoral Județean pentru a-și depune candidatura. Susținătorii au venit cu steaguri și pancarde cu poza unui leu. Pe acestea era scris mesajul „Leu cu suflet pentru Constanța”. Tinerii au ajuns la BEJ în mașinuțe electrice.

„Este un moment foarte special din viața mea. Am foarte multe emoții. Politicienii constănțeni nu și-au asumat rolul de a apăra interesele județului Constanța. Suntem mult în spate dacă este să ne comparăm cu orașele mari, cum ar fi Cluj sau Iași. Constanța merită! Copiii sunt viitorul și lor trebuie să le acordăm o mai mare atenție. Acum a venit rândul meu să dau totul pentru cei care m-au ajutat să ajung unde am ajuns.

Nu mă consider un om de succes, mă consider un om de valoare. (…) Avem nevoie de o schimbare. Este nevoie de o piață dinamică, puternică, este nevoie de un om responsabil care nu se gândește la buzunar. Am fost unul dintre cei mai importanți oameni care a investit în Constanța. De ce am investit? Pentru că iubesc Constanța. Eu nu promit, eu fac, iar faptele vorbesc!”, a declarat Mohammad Murad.

Sursă video: facebook/Alianța pentru Unirea Românilor – județ Constanța / Sursă foto: captură video – facebook/Mohammad Murad 

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Accident în centrul Constanţei! O persoană a rămas încarcerată

Accident în centrul Constanţei, între un autoturism şi o...

Finala Europa League se joacă miercuri, între Leverkusen și Atalanta! Arbitrul român Istvan Kovacs va fi la centru

sursa foto: UEFA.com Finala Europa League se va disputa miercuri...