Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, rămâne în arest

Date:

Ovidius Clinical Hospital

sursa foto: g4media

Vlad Pascu a solicitat înlocuirea arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu

Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, în care doi tineri şi-au pierdut vieţile, rămâne în spatele gratiilor. Decizia a fost luată de magistrații Judecătoriei Mangalia care au respins ca neîntemeiată cererea de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu. Hotărârea nu este definitivă.

Procesul lui Vlad Pascu merge mai departe la Judecătoria Mangalia. Ioana Ancuța Popoviciu, judecătoarea care avea în soluţionare dosarul lui Vlad Pascu, va fi mutată, de la Judecătoria Mangalia la Judecătoria Constanța, începând din 1 iunie.

Este a doua oară când judecătoarea solicită acest transfer, iar marţi Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a admis cererea. Procesul a fost preluat de un alt magistrat.

Ioana Ancuţa Popoviciu a fost acuzată de comportament nepotrivit de familiile victimelor şi de avocaţii acestora. Tatăl uneia dintre victimele accidentului de la 2 Mai a afirmat despre magistrat că a întrebat dacă tânărul mort este în sala de judecată și i-a cerut buletinul.

Pe 11 octombrie 2023, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia au anunţat că inculpatul Vlad Pascu, din Bucureşti, a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Un porumbel de concurs pierdut își caută stăpânul

Porumbelul voiajor a fost găsit de o localnică din...

(Video) Cetățenii români nu vor mai avea nevoie de viză pentru a călători în Statele Unite ale Americii

Mihai Constantin: „Cred că este o șansă foarte importantă...