Constanța: Unde puteți scăpa de deșeuri voluminoase

Date:

Cloud Hosting

Pe parcursul acestei săptămâni, locuitorii din Constanța au ocazia să scape de deșeuri voluminoase, obiectele mari și inutile, precum mobilierul vechi, saltelele, ușile, articolele sanitare, mochetele, caloriferele și așa mai departe, prin depunerea acestora într-un container special găsit pe aleea Umanității, în Campusul Henri Coandă.

Acesta este amplasat alături de platformele pentru colectarea gunoiului menajer.

Programul pentru colectarea acestor obiecte de dimensiuni mari poate fi verificat pe pagina web a Primăriei Constanța, sub rubrica „Mediu”.

Pe lângă aceste containere temporare, disponibile în toate cartierele orașului, constănțenii au posibilitatea de a duce în mod constant deșeurile voluminoase la centrul de colectare de pe bulevardul Aurel Vlaicu, la numărul 290 A.

Primăria Constanța avertizează că este o infracțiune să depozitați sau să abandonați deșeurile pe teritoriul public al municipiului Constanța, iar amenzile sunt drastice, conform legislației în vigoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

Cloud Hosting

Abonează-te

Cloud Hosting

Cele mai citite

Articole similare

29 Septembrie – Ziua Mondială a Inimii

În țara noastră, la fiecare 30 de minute un...

Statistică îngrijorătoare: Cei mai mulți români mor de inimă

Bolile de inimă sunt responsabile pentru jumătate din decesele...

Mai mulți parlamentari atacă noile măsuri fiscale la Curtea Constituțională

Ionuț Moșteanu, purtătorul de cuvânt al USR, a anunțat...

VIDEO – Un tată și cei șase fii ai săi au organizat o adevărată Cosa Nostra în 3 județe. Cămătărie, șantaj, trafic de minori...

https://www.youtube.com/watch?v=BOhLZrlJzzU Procurorii DIICOT și ofițerii de poliție din cadrul DCCO...