Dialog HALUCINANT! Ce părere are mama lui Vlad Pascu despre tinerii omorâți de fiul ei drogat: „În momentul în care au apărut c********e, toate alea după Instagram… e un accident, o iei ca atare”

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Vlad Pascu a marcat 20 de ani, pe data de 11 septembrie, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Constanța. În dimineața acelei zile, a avut o conversație cu mama sa, Miruna Pascu, care a încercat să-l consoleze într-un mod destul de neașteptat.

Pentru câteva minute, Vlad și Miruna Pascu au discutat despre incidentul care l-a dus pe Vlad în închisoare, arată ProTV.

Parte din această conversație a fost inclusă în referatul DIICOT, care a condus la cererea procurorilor ca Miruna Pascu să fie arestată preventiv, fiind acuzată de influențarea deciziilor.

Chiar dacă Vlad Pascu a cauzat moartea a două persoane și a rănit altele într-un accident de mașină, mama sa l-a încurajat, spunându-i că a fost doar un accident și că trebuie să accepte situația așa cum este.

În timpul conversației, atât Vlad cât și mama sa, Miruna Pascu, au afirmat că nu le pasă prea mult de ce s-a întâmplat la Vama Veche. Mai mult, Miruna Pascu l-a avertizat pe fiul ei să fie foarte atent la comportamentul său de acum încolo, deoarece face eforturi mari pentru a-l ajuta și nu va putea face acest lucru dacă el va face alte greșeli.

În ciuda gravității faptelor, nici Vlad, nici mama lui nu par să înțeleagă amploarea situației. Miruna Pascu consideră că totul a fost doar „un accident” și că situația trebuie acceptată „ca atare”.

„Mamă, problema este de accident. Accidentul în sine nu ar fi fost până la urmă așa ceva, dar în momentul în care au apărut c********e, toate alea după Instagram și în momentul în care a fost comportamentul ăla al tău dinainte, aberant, cu toate chestiile alea, cum să spun… A fost ca și cum a fost o sfidare. Înțelegi? Plus că au făcut ăștia niște legături cu poliția, cu telefoane, că nu știu cine, că te-au ocrotit, că nu te-au oprit, că …nu știu ce s-a întâmplat. (…) Ăsta este un accident care nu știu, te-a pus pe tine în fața unui fapt împlinit cumva. Ca să-ți dai seama unde ajungi. Că nu te putea opri nimeni din cursa asta dementă pe care o aveai, înțelegi? Dar, altfel, nu ai ce căuta acolo. Nu ești… și ți-am zis, e un accident, o iei ca atare. Nu trebuie s-o iei nici… se întâmplă lucruri… mda… asta e”, i-a spus Miruna Pascu fiului ei, aflat în detenție.

Înainte de accident, Vlad Pascu a fost reținut de poliție și dus la sediul Poliției Vama Veche. Nu mult timp după, a fost eliberat și a mers la o petrecere unde a consumat droguri alături de copiii altor persoane influente din județul Constanța. Aceste informații au fost confirmate de Cosmin Andreica, președintele Sindicatului EUROPOL, la o emisiune TV.

spot_img
spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img

Distribuie postarea:

spot_img
spot_img
spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Peste 25.000 de țigarete nedeclarate, descoperite în bagajele de cală ale unei femei pe Aeroportul Otopeni

Femeia venise din Istanbul Autoritățile de frontieră din cadrul Aeroportului...

Transporturi agabaritice pe rutele Agigea-Siret și Agigea-Albița

Transporturile va fi însoțit de autovehicule de însoțire autorizate...

MApN: „Aceste așa-zise <<informații>> nu au niciun fundament real”

Anunțul MApN a fost făcut pe Facebook Ministerul Apărării Naționale (MApN)...