Stagiunea de spectacole și ateliere la Opera Comică pentru Copii, redeschisă

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Opera Comică pentru Copii deschide stagiunea 2023-2024 pe 9 septembrie

Opera Comică pentru Copii sunt programate, pe 9 septembrie de la ora 10:00, două titluri foarte apreciate de copii: musicalul „Heidi”, în regia Claudiei Ciobanu, programat în Sala UnderGrant, și spectacolul muzical „Aventurile lui Peer Gynt”, în regia maestrului Cristian Mihăilescu, jucat în Salonul Mozart.

O săptămână mai târziu, pe 15 septembrie, la Sala Mare, publicul este invitat la o primă premieră a noii stagiuni – spectacolul de musical cu licență internațională „Annie Jr.”, în regia Antoanetei Cojocaru.

Tot aici, în stagiunea 2023-2024 vor mai putea fi vizionate în premieră: baletul „Lacul Lebedelor”, în regia și coregrafia Andreei Soare, opera „Flautul Fermecat”, în regia maestrului Cristian Mihăilescu și spectacolul de musical cu licență internațională „Matilda”, în regia lui Emil Pantelimon. Biletele sunt disponibile în rețeaua bilete.ro.

„Aventurile lui Peer Gynt” revin în Salonul Mozart

Peer Gynt este un tânăr fermecător, în același timp leneș și îngâmfat, care pleacă de acasă pentru a face avere. El trece prin numeroase aventuri, urmărit de ghinion: răpește o mireasă, se căsătorește cu prințesa trolilor, se preface că poate prezice viitorul și multe altele. Din fericire, el cunoaște marea dragoste în tânăra Solveig, alături de care va rămâne pentru totdeauna.

Spectacolul muzical „Aventurile lui Peer Gynt” poartă semnătura regizorală a maestrului Cristian Mihăilescu și este interpretat de către soliștii și orchestra Operei Comice pentru Copii, sub bagheta dirijorilor Gheorghe Iliuță și Alexandru Ilie.

„Heidi” își așteaptă prietenii în Sala UnderGrant

Heidi revine cu prietenii ei în Sala UnderGrant, într-un spectacol proaspăt ca aerul munților. Heidi a devenit un model pentru spectatori: ea vede tot ce e bun în oameni, iubește natura și animalele, vrea să descopere cât mai multe lucruri, dar mai presus de toate, reușește să-i ajute pe toți cei din jurul său să-și găsească menirea. Întâlnirea cu Heidi și încercările prin care trebuie să treacă este mereu o experiență unică, de văzut doar la Opera Comică pentru Copii.

„Annie Jr.”, premiera de la început de stagiune

Annie este o fetiță orfană curajoasă, care reușește să-și găsească un cămin și să cucerească inimile tuturor în stagiunea 2023/2024, la Opera Comică pentru Copii, într-un spectacol de poveste realizat de Antoaneta Cojocaru. Muzica lui Charles Strouse, cu care a câștigat Premiile Tony în anul 1977, conține celebrele hit-uri „Tomorrow” și „I don’t need anything but you”, va răsuna pe scena Operei Comice pentru Copii în interpretarea micilor artiști din programul „School of musical” al OCC.

„Mi s-a sugerat sa iau spectacolul <<Annie>> ca o provocare. Și exact asta am făcut. Căci Annie însăși ne provoacă la a căuta o lume adevărată și astfel mai puternică poate. O lume în care oamenii sunt ceea ce sunt. O lume în care prietenia cântărește mult, în care există cuvânt, o lume care se reconstruiește din propria cenușă, cu mai multă lumină, cu un președinte salvator, cu un câine care vorbește, cu oameni buni care se atașează de alți oameni, și oameni răi care nu apucă să facă răul până la capăt. O lume cu mai mult curaj. Annie e povestea unei fete care evadează, care trece dincolo, care construiește altă realitate, care speră că va fi bine chiar și atunci când nu e bine deloc. Annie e frumoasă, în special pentru că depășește limite.”, a declarat Antoaneta Cojocaru, autoarea spectacolului.

Bilete și Abonamente pentru Stagiunea 2023-2024  disponibile online

Întreaga stagiune 2023-2024 este disponibilă la vânzare în rețeaua bilete.ro. Spectatorii care doresc să își asigure locuri încă de pe acum la spectacolele stagiunii viitoare, își pot achiziționa abonamente, la prețuri cuprinse între 350 și 650 de lei, având astfel loc confirmat la 10 reprezentații de weekend la Sala Mare a instituției, cu excepția premierelor și avanpremierelor. Abonamentele dedicate spectacolelor din sălile mici ale OCC, Sala UnderGrant și Salonul Mozart, sunt disponibile la prețul de 300 de lei și asigură locuri la 10 reprezentații de weekend desfășurate în aceste săli, cu excepția avanpremierelor și premierelor. În funcție de varianta aleasă, abonamentele cuprind puzzle-uri, seturi cadou și obiecte promoționale OCC. Mai multe detalii pe operacomica.ro.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Un porumbel de concurs pierdut își caută stăpânul

Porumbelul voiajor a fost găsit de o localnică din...

(Video) Cetățenii români nu vor mai avea nevoie de viză pentru a călători în Statele Unite ale Americii

Mihai Constantin: „Cred că este o șansă foarte importantă...