(Video) Miami Bici 2, un film cu casa închisă. Matei Dima și Codin Maticiuc au venit la Constanța și au stat de vorbă cu fanii. „Simțeam că mă sărut cu lanțul de chei de la casă.”

Date:

Ovidius Clinical Hospital

După succesul filmului Miami Bici, lansat în anul 2020 și regizat de Jesus del Cerro, Miami Bici 2 a apărut în cinematografe. Avanpremiera a avut loc în această seara (20 noiembrie) la Cinema City din VIVO.

Biletele s-au epuizat imediat, iar filmul a fost rulat în 4 săli. Acestea au avut loc la 19:00, 19:20, 19:40 și 20:00.

Ca o surpriză pentru fani, actorii Matei Dima și Codin Maticiuc, precum și regizorul Jesús del Cerro au fost și ei prezenți în fiecare sală.

La finalul filmului au stat de vorbă cu constănțenii de la care au primit și câteva întrebări serioase, dar și unele „spumoase” ca și povestea din filmul lor.

Întrebați dacă Miami Bici 2 o să prindă mai bine decât primul film, Codin Maticiuc a zis „Doamne ajută! Am băgat mai mulți bani decât în primul”.

„Filmul ăsta a avut un mare plus pentru că voi ați stiut deja de el, nu a trebuit să o luăm de la 0, să vă povestim ce film este acesta. Și atunci apar așteptările. Dacă ți-a plăcut primul, la al doilea vii cu totul și cu totul alte așteptări.”, a spus Matei Dima.

Întrebarea care a stârnit atât aplauze, cât și zâmbete a fost: „Cine sărută mai bine? Ilie Piciu (Codin Maticiuc) sau „iubita” lui (Matei Dima) din al doilea film.

„La primul, când m am sărutat cu Codin îmi amintesc că am avut o discuție înainte, că nu poți să mă pupi așa din prima. El (Codin Maticiuc) a zis că face orice pentru film. Eu l-am întrebat: Ești sigur? El a zis că da. Ehi bine, lasă că vezi tu! … și ne-am sărutat. A trebuit să filmez de mai multe ori și încă odată și încă odată și Codin se înverzea din ce în ce mai mult. Eu pe vremea aia nu fumam și Codin fumea 5 trabucuri pe zi. Simțeam că mă sărut cu lanțul de chei de la casă.”, a mărturisit Matei Dima, râzând.

Povestea filmului Miami Bici 2

Ion Bilă și Ilie Piciu călătoresc de la Miami la Los Angeles în căutarea visului american adaptat la cel românesc, în stilul „dolari mulți pe muncă puțină”. Ei ajung în situația de a face diferite infracțiuni într-un anturaj de „băieți răi” de care apoi încearcă să se descotorosească.

Miami Bici 2 a fost filmat în orașele americane Miami, Los Angeles și Las Vegas și a avut un buget de 2,2 milioane de euro.

Cei doi întâlnesc în Miami alți doi români care se dau drept „chirurgi”. Încântat de jobul lor, Bilă îl ia pe prietenul lui Piciu, care l-a rândul său intrase în „belele” și se hotărăsc să meargă în Los Angeles. Aici vor face cunoștință cu un mafiot, Mr. Susan, care este interpretat de nimeni altul decât Danny Trejo, cunoscut și sub numele de Machete.

„A fost impresionantă (n.r. colaborarea). Îți dai seama am crescut cu filmele lui de când eram mic și acum… Să pot să-l văd în primul rând în realitate, să pot să joc cu el, să lucrez cu el, să stăm în pauze, la glume, la aia și foarte de treabă, foarte ok el. Foarte mișto!”, a povestit Codin în exclusivitate pentru Ego.ro la începutul lunii octombrie.

„Doi „actori” surpriză își fac apariția în film. Una este de nota 10, iar celălalt se varsă în Dunăre și a fost destul de greu de ascuns cele două personaje. Vorbim de Nadia Comăneci și Cristi Borcea care au roluri cheie în film.” , au mai spus actorii principali și regizorul Jesus del Cerro astăzi (20 noiembrie) la Constanța.

Melodia din film este interpretată de Delia Matache şi Johny Romano. De asemenea, în videoclipul piesei există și secvențe din film.

Dacă nu ați ajuns la premiera de luni, mai aveți timp. Filmul care este nu este recomandat copiilor sub 15 ani va rula începând cu 24 noiembrie atât la Cinema City din City Park Mall, cât și la Vivo Mall Constanța. Vă spun că este un film care MERITĂ! Vizionare plăcută!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Regista adaugă Semnătură Electronică Calificată pe lista beneficiilor digitale oferite cetățenilor

Regista inovează în digitalizarea relației dintre cetățeni și instituțiile...

Fuego porneşte în turneul de colinde „Am suflet de Crăciun”

Odată cu intrarea în luna cadourilor, Paul Surugiu (Fuego)...

Un început legendar de decembrie pe scena Operei Naționale București

Începutul ultimei luni a anului aduce pe scena operei...