Constănțeanul George Gima, pe lista candidaților USR pentru alegerile Europarlamentare

Date:

Ovidius Clinical Hospital

La începutul acestei săptămâni, a fost finalizat procesul intern de alegeri pentru lista candidaților USR la Parlamentul European. Membrul USR Constanța, George Gima s-a clasat pe locul al 9-lea pe listă.

În vârstă de 39 de ani, Geroge este de profesie economist, fost bursier la Guvernul Francez în management și politică în cadrul Institutului de Științe Politice din Paris. Are o vastă experiență în dezvoltare economică și management al riscurilor în multe state de pe glob, în special în țări emergente din Africa și America de Sud. A lucrat în zone post-conflict și în momente de criză, în Nigeria, Guinea, Maroc, Argentina, Brazilia, SUA, Republica Moldova și în multe țări din Uniunea Europeană.

„Uniunea Europeană se confruntă cu provocări majore, fie că vorbim de securitate energetică, reducerea decalajelor economice între regiuni, combaterea extremismului și a euro-scepticismului, a fenomenelor de tipul dezinformărilor sau conflictele din regiunile apropiate. Mi-am propus să fiu un promotor al dezvoltării cât mai extinse a programelor de educație prin cultură în regiunile slab dezvoltate ale Uniunii, profitând de patrimoniul uriaș și de bogăția culturală a fiecărui stat. Candidez pentru că am experiența necesară de a reprezenta țara noastră la nivel european și pentru că momentul prezent este crucial, necesitând implicarea fiecăruia dintre noi.”, a declarat George Gima.

„George este unul dintre cei mai activi și implicați membri din cadrul filialei noastre. El a ales să rămână și să facă o altfel de politică, având încrederea că se poate și că România se poate schimba dacă mai mulți tineri cu aceleași valori și viziuni se implică activ. Este unul dintre politicienii din generația pe care partidul nostru mizează pentru a dezvolta și a aduce țara noastră cât mai aproape de valorile europene, mai ales în contextul pe care îl traversăm în prezent. Îl asigurăm pe George de tot sprijinul nostru și mă bucur că are posibilitatea de a ne reprezinta la un nivel atât de înalt.”, a declarat Stelian Ion, președinte USR Constanța.

Lista completă a candidaților USR pentru Parlamentul European: Elena Lasconi, Dan Barna, Vlad Voiculescu, Vlad Botoș, Cristina Prună, Radu Mihail, Corina Atanasiu, Adriana Cristian, George Gima, Teodora Stoian, Ramona Goga, Alina Gîrbea, Geta Drăghici, Alina Totti, Mihai Svab, Emilia Mateescu, Ion Belu, Gabriela Ferguson, Lucia Hang, Adrian Dan Pop 

Lansarea oficială a celor 43 de candidați va avea loc vineri, 20 octombrie, la Consiliul ALDE Europe, organizat pentru prima dată la București.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

România ratează din nou intrarea în Schengen! Cine spune că nu mai avem nicio șansă

În ceea ce pare a fi un deja-vu pentru...

ȘOCANT: În loc să semneze divorțul, bărbatul își înjunghie soția în fața Primăriei

Într-o încercare de a pune capăt căsniciei într-un mod...

BREAKING NEWS: Mircea Bravo, implicat într-un accident rutier! Pasageră rănită, dar în stare stabilă. Află detalii

Cunoscutul creator de conținut și comediant, Mircea Popa, cunoscut...