Alba: Secţia de oncologie şi compartimentul de hematologie revin în vechea locaţie – Corpul F al Spitalului din Alba Iulia

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Începând de miercuri, 15 noiembrie 2023, secţia de oncologie şi compartimentul de hematologie se întorc în vechea lor locaţie – Corpul F al Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia. În ultimii ani, activitatea acestora s-a desfăşurat în alte spaţii, la parter şi la etajul 3, ca urmare a pandemiei de COVID-19 şi a unor lucrări de reparaţii capitale în cadrul spitalului.

Iniţial, clădirea în care funcţiona secţia de oncologie şi compartimentul de hematologie a fost transformată în izolator pentru pacienţii infectaţi cu virusul SARS-CoV-2. Ulterior, aceeaşi clădire a fost folosită pentru desfăşurarea activităţii secţiei de cardiologie a SJU Alba Iulia, în timp ce spaţiul în care a funcţionat vechea secţie de cardiologie a fost supus unor lucrări de reparaţii capitale.

Astfel, începând de astăzi, activitatea secţiei de oncologie şi a compartimentului de hematologie se desfăşoară din nou în clădirea de bază, unde a funcţionat până la începutul pandemiei. Această mutare are ca scop principal asigurarea unei bune desfăşurări a activităţii medicale şi creşterea confortului pacienţilor. Asigurarea tratamentelor pentru pacienţii cu afecţiuni oncologice şi hematologice în alte spaţii ale SJU Alba Iulia a fost o măsură cu caracter temporar, adoptată într-un context care a impus acest aspect.

Sursă foto: facebook/Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Sfaturi importante de la ISU Dobrogea pentru a vă proteja viața și bunurile în timpul condițiilor meteo severe. Ce trebuie să facem în caz...

Ținând cont de condițiile meteorologice, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații...

Vuvuzele și fluiere pe străzile Constanței: Peste 100 de polițiști protestează în fața IPJ. Care sunt nemulțumirile lor

Polițiștii constănțeni protestează astăzi în stradă. Circa 100 de...

Revoltă în Justiție: Alătură-te dezbaterii – De ce grefierii își strigă drepturile în stradă?

Sindicatul Național al Grefei Judiciare DICASTERIAL va organiza luni...