Momente de cumpănă pentru Mircea Rednic. Antrenorul UTA a făcut infarct în timpul meciului cu FCSB

Date:

Cloud Hosting

Mircea Rednic a fost operat și se simte bine

Mircea Rednic, antrenorul în vârstă de 61 de ani al UTA, a suferit un infarct miocardic și a fost supus unei intervenții chirurgicale, miercuri.

Rednic a început să aibă probleme de sănătate în timpul meciului cu FCSB, câștigat de echipa sa, UTA, cu 2-1, și a continuat să se simtă rău în zilele următoare, potrivit Playsport.

După o evaluare medicală, medicii au decis că este necesară o intervenție chirurgicală de urgență, care a avut loc miercuri.

„Îi mulțumim lui Dumnezeu că Mircea se simte bine. Am vorbit cu el cu doar câteva minute în urmă. Operația a avut loc în jurul prânzului. Totul a început în timpul primei reprize cu FCSB, când a început să se simtă rău și să aibă dureri în piept. După o scurtă ameliorare, starea lui s-a înrăutățit și a suferit un infarct. Acum, i s-a implantat un stent. Mi-a spus că speră să se întoarcă la muncă în două săptămâni. Între timp, asistenții săi se vor ocupa de echipă”, a declarat liderul UTA, Alexandru Meszar, pentru ProSport.

Intervenția chirurgicală a avut loc într-un spital din Arad miercuri la prânz. În ciuda problemei de sănătate, Rednic a stat pe banca tehnică a gazdelor pe parcursul întregului meci de 90 de minute cu FCSB, pe care UTA l-a câștigat cu 2-1.

După incident, UTA a emis un comunicat prin intermediul rețelelor de socializare, în care a anunțat că Rednic a suferit un infarct miocardic și a fost operat de urgență la Arad. Managementul clubului a anunțat că antrenorul va lua o pauză de aproximativ o săptămână de la fotbal.

„Îi dorim lui Mircea Rednic multă sănătate și abia așteptăm să se întoarcă cât mai repede la echipă!”, se arată în comunicatul UTA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

Cloud Hosting

Abonează-te

Cloud Hosting

Cele mai citite

Articole similare