(Galerie Foto/Video) O navă cu grâu, în pericol de scufundare în apropierea de Portul Constanța

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) intervine în aceste momente pentru a ajuta o navă de transport maritim care riscă să se scufunde în apropiere de Portul Constanța.

Vasul, care transporta grâu, are un echipaj de opt persoane.

„Nava Sar Phoenix, aparținând ARSVOM, s-a deplasat rapid spre zona exterioară a Portului Constanța pentru a asista o navă de tip cargo generală, aflată în pericol de a se scufunda. Nava JETMAX 2, înregistrată sub pavilion Vanuatu, prezintă o înclinare de 15° pe partea stângă și o pană de curent. Remorcherul BRIZO, de asemenea aparținând ARSVOM, a ajuns în zonă sub alerta MRCC și așteaptă noi instrucțiuni”, a anunțat ARSVOM.

Vasul care risca să se scufunde în zona externă a Portului Constanța a fost remorcat către țărm de o altă navă și a primit asistență de la două ambarcațiuni ale Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM), potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții instituției.

Conform ARSVOM, nava nu avea energie electrică, iar echipajul a fost forțat să abandoneze ancora după încercări nereușite de a o recupera din apă.

„Ancora a fost abandonată, nava este tractată de o navă de la Marea Neagră și primește asistență de la ambarcațiunile ARSVOM Sar Phoenix și Brizo”, a comunicat ARSVOM.

Sursă foto/video: ARSVOM

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Evaziune fiscală: prejudiciu de peste 1.000.000 de lei. Polițiștii au făcut percheziții

Percheziții domiciliare într-un dosar de evaziue fiscală La data...

Cine sunt consilierii locali ai Constanței?

Consiliul Local Municipal: patru partide și 1 independent Numărul de...

SAR ARTEMIS în misiune Medevac: Un marinar rus are nevoie de îngrijiri medicale

Marinarul rus se află la bordul unei nave ancorate...