București: Viceprimarul Gâdiuță exclus din USR își dă în judecată foștii șefi: „O execuție stalinistă”

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Alexandru Gâdiuţă, fost membru al USR și viceprimar al Sectorului 6, a declarat că îi va da în judecată pentru calomnie pe Vlad Voiculescu, liderul USR București, și pe Alin Stoica, președintele filialei Sector 6 a partidului. De asemenea, Gâdiuţă a afirmat că va depune un denunț la DNA referitor la modul în care firma lui Alin Stoica a primit un contract de la ALPAB.

Într-o postare pe Facebook, viceprimarul Gâdiuţă a exprimat regretul că situația a ajuns la acest punct între colegi care ar trebui să colaboreze pentru a-și îndeplini promisiunile electorale. El a respins ca fiind „absolut nefondate” acuzațiile aduse împotriva sa în comunicările cu presa și în grupurile interne de comunicare ale USR.

Gâdiuţă a descris situația ca fiind o „profundă nedreptate”, comparând-o cu o execuție stalinistă. El a acuzat că Alin Stoica, fost prefect al Bucureștiului și membru în conducerea USR București, ar fi obținut printr-o atribuire directă un contract de la o instituție publică condusă de un membru USR București.

El a atașat un anunț care arată că ALPAB a acordat prin atribuire directă un contract cabinetului Avocat Alin Stoica în februarie, contract în valoare de aproximativ 5.000 de euro.

Luni, Biroul Municipiului București al USR a votat unanimit pentru excluderea lui Gâdiuţă din partid. În urma acestei decizii, Gâdiuţă a declarat că va contesta decizia și va continua să își exercite mandatul de viceprimar. El a precizat că a fost exclus din USR cu trei săptămâni înainte de alegerile interne.

Gâdiuţă a respins acuzațiile care au stat la baza excluderii sale, inclusiv angajarea de membri USR în instituțiile pe care le coordonează și permiterea ca o instituție pe care o coordonează să fie utilizată ca o „poartă de intrare discretă” pentru membrii PNL Sector 6.

foto: Facebook

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Evaziune fiscală: prejudiciu de peste 1.000.000 de lei. Polițiștii au făcut percheziții

Percheziții domiciliare într-un dosar de evaziue fiscală La data...

Cine sunt consilierii locali ai Constanței?

Consiliul Local Municipal: patru partide și 1 independent Numărul de...

SAR ARTEMIS în misiune Medevac: Un marinar rus are nevoie de îngrijiri medicale

Marinarul rus se află la bordul unei nave ancorate...