Simion spune că se luptă cu „un guvern de escroci” și îndeamnă la grevă fiscală

Date:

Ovidius Clinical Hospital

George Simion, liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), a cerut unitate în fața unui guvern pe care l-a descris ca fiind „format din escroci”.

Miercuri, 8 noiembrie, AUR a găzduit la Palatul Parlamentului o dezbatere cu titlul „Energia verde: soluţie durabilă sau obstacol pentru investiţiile strategice?„. Evenimentul a adunat experți din domeniul energiei, economiști, profesori universitari, cercetători și profesioniști cu experiență în domeniu.

Simion, prezent la dezbatere, a afirmat că România a atins deja țintele de protecție a mediului pentru 2030, și a adăugat că țara a închis toate minele mai devreme decât era necesar și a redus activitatea economică, deci nu mai are ce să reducă.

Simion a insistat că AUR susține necesitatea unui mix energetic. El a criticat promisiunile neîndeplinite pe care le-a observat în timpul celor trei ani de când este în Parlament. A menționat închiderea minei de uraniu de la Crucea și a promisiunii nerealizate de deschidere a unei noi mine la Grințieș, în județul Neamț.

Simion a criticat guvernul actual, descriindu-l ca fiind un „guvern de escroci”, și a menționat o serie de măsuri pe care le-a considerat escrocherii. În acest context, el a chemat la o formă de „grevă fiscală”, o modalitate de a pune presiune pe guvernul condus de Marcel Ciolacu.

Dezbaterea a abordat probleme economice complexe, prognoze economice la nivel național și european, precum și situația sistemului energetic și a industriei energetice, cu accent pe necesitatea unei strategii adecvate care să valorizeze potențialul real al României, ținând cont de sursele de energie atât regenerabile, cât și convenționale.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Evaziune fiscală: prejudiciu de peste 1.000.000 de lei. Polițiștii au făcut percheziții

Percheziții domiciliare într-un dosar de evaziue fiscală La data...

Cine sunt consilierii locali ai Constanței?

Consiliul Local Municipal: patru partide și 1 independent Numărul de...

SAR ARTEMIS în misiune Medevac: Un marinar rus are nevoie de îngrijiri medicale

Marinarul rus se află la bordul unei nave ancorate...