AEP: Secțiile de votare de la Costinești se deschid la ora 07:00

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Secțiile de votare vor fi deschise în intervalul 07:00-22:00

Având în vedere repetarea alegerilor pentru funcția de primar la nivelul Circumscripției electorale nr. 29 – Costinești, în data de 7 iulie 2024, conform Hotărârii Biroului Electoral Central nr. 394 H/25.06.2024, Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că secțiile de votare se vor deschide la ora 07:00 și se vor închide la ora 22:00, cu posibilitatea prelungirii până la ora 23:59 pentru cetățenii care, la ora 22:00, se află în sediul secției de votare, precum și pentru cei care se află la rând în afara sediului secției de votare pentru a intra în localul de vot.

Datele privind prezența la vot vor putea fi vizualizate în timp real, odată cu deschiderea secțiilor de votare, prin afișarea pe pagina de internet a Autorității Electorale Permanente – https://prezenta.roaep.ro. Rezultatele înscrise în procesele-verbale întocmite de către birourile electorale ale secțiilor de votare vor putea fi consultate pe aceeași pagină, imediat după întocmirea acestora.

După închiderea secțiilor de votare va avea loc activitatea de numărare a voturilor, de consemnare a acestora în procesele-verbale și de efectuare a operațiunilor de centralizare a rezultatelor votării, activitate de competența exclusivă a birourilor electorale ale secției de votare și a birourilor electorale de circumscripție locală.

Sursă foto: arhivă

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Președintele Iohannis participă joi la reuniunea Comunității Politice Europene

sursa foto: Libertatea Președintele va lua parte la discuții privind...

Polițiștii spanioli au capturat doi cetățeni români implicați în afaceri cu droguri!

sursa foto: StirileProTv Polițiștii i-au prins pe cei doi în...

D’ale lu’ Costică. Episodul 98 – America, încotro?

Episod - editorial de Constantin Buduru ... peste Ocean, unii...

Tulcea: Arme și muniții deținute ilegal, descoperite în urma perchezițiilor

Perchezițiile au avut loc la domiciliul unui bărbat de...