ALERTĂ! Vama Negru Vodă este blocată din cauza protestelor fermierilor bulgari

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Proteste organizate de transportatorii bulgari de cereale au loc luni în zona învecinată punctelor de trecere a frontierei Vama Veche și Negru Vodă, ceea ce afectează traficul rutier, conform informațiilor oferite de Garda de Coastă.

Autoritățile au anunțat că, începând cu ora 12:00, grănicerii bulgari au oprit intrarea în țara vecină a tuturor vehiculelor, indiferent de tip, prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Negru Vodă.

„Autoritățile bulgare au notificat Garda de Coastă că, începând cu ora 10:00, vor avea loc proteste ale transportatorilor bulgari de cereale în zona învecinată PTF-urilor Vama Veche și Negru Vodă. Timpurile de așteptare vor fi actualizate periodic în funcție de evoluția protestului și de impactul acestuia asupra traficului. În momentul de față, traficul autoturismelor nu este afectat, dar s-au impus restricții de circulație pentru camioanele înregistrate în Ucraina și Republica Moldova, în sensul că autoritățile bulgare nu permit în acest moment ieșirea acestora din România prin PTF Negru Vodă”, a declarat inițial Garda de Coastă.

Poliția de frontieră recomandă atât șoferilor de camioane, cât și turiștilor să se informeze utilizând aplicația Trafic on-line, disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră – www.politiadefrontiera.ro. Această aplicație oferă o medie a timpilor de așteptare la punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite perioade de timp.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Carlos Alcaraz, campion la Wimbledon! Victorie în 3 seturi în fața lui Djokovic

sursa foto: ATP Tour Carlos Alcaraz a câștigat duminică finala...

Polițiștii au dat sâmbătă peste 9.600 de amenzi! Valoarea sancțiunilor se ridică la 4.280.824 de lei

sursa foto: Observator News Polițiștii au intervenit la 3.424 de...

Ministerul Finanțelor anunță că datoria publică a crescut

sursa foto: realitatea.net Ministerul Finanțelor spune că, în aprilie 2024,...

Tentativa de asasinat ce l-a vizat pe Donald Trump stârnește controverse în SUA. „Vreau faptele!”

sursa foto: NBC News Tentativa de asasinat i-a determinat pe...