Trafic blocat în Vama Giurgiu. Fermierii bulgari nu vor să primească în țară transporturile de cereale din Ucraina

Date:

Cloud Hosting

Luni, traficul este limitat în ambele direcții la ieșirea din Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Giurgiu, pe teritoriul Bulgariei, din cauza unor demonstrații ale fermierilor bulgari cultivatori de cereale.

În plus, o situație similară are loc și la ieșirea din Punctul de Trecere a Frontierei de la Calafat, fermierii bulgari din regiunea Vidin participând și ei la protest, potrivit informațiilor oferite de reprezentanții Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră (ITPF) Giurgiu.

„Autoritățile bulgare au informat ITPF Giurgiu astăzi că, începând cu ora 10:00, vor avea loc demonstrații ale cultivatorilor bulgari de cereale în zona adiacentă PTF Ruse-Giurgiu și PTF Vidin-Calafat. Astfel, traficul este limitat în ambele direcții pe teritoriul Bulgariei, la ieșirea din PTF Giurgiu, respectiv PTF Calafat”, se menționează într-un comunicat de presă emis de ITPF Giurgiu.

Conform Poliției de Frontieră, camioanele, dar și autoturismele care intră sau ies din țară prin PTF Giurgiu au un timp de așteptare de 60 de minute.

foto: Facebook

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

Cloud Hosting

Abonează-te

Cloud Hosting

Cele mai citite

Articole similare

Statistică îngrijorătoare: Cei mai mulți români mor de inimă

Bolile de inimă sunt responsabile pentru jumătate din decesele...

Mai mulți parlamentari atacă noile măsuri fiscale la Curtea Constituțională

Ionuț Moșteanu, purtătorul de cuvânt al USR, a anunțat...

VIDEO – Un tată și cei șase fii ai săi au organizat o adevărată Cosa Nostra în 3 județe. Cămătărie, șantaj, trafic de minori...

https://www.youtube.com/watch?v=BOhLZrlJzzU Procurorii DIICOT și ofițerii de poliție din cadrul DCCO...