Asociația Patronală RESTO anunță schimbări în conducere. Președintele executiv, Lucian Cristian Tudose, a demisionat

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Cine este noul președinte RESTO?

Asociația Patronală RESTO a anunțat astăzi că Lucian Cristian Tudose a demisionat din funcția de președinte executiv.

„Am fost onorat să fac parte din această echipă extraordinară și să contribui la realizările noastre comune. Decizia de a demisiona nu a fost una ușoară, dar este necesară pentru a mă concentra pe noi provocări și oportunități personale. Am încredere că asociația va continua să prospere sub noua conducere și că va rămâne fidelă valorilor și obiectivelor noastre comune.”, a declarat Lucian Cristian Tudose.

În urma propunerii Consiliului Director și a votului membrilor Asociației, desfășurat astăzi, noul președinte RESTO pentru mandatul 2024 – 2026 este Corina Martin. Cu peste 30 de ani de experiență profesională exclusiv în domeniul ospitalității, Corina Martin a deținut anterior mai multe poziții de leadership, între care președinte A.N.A.T. Regiunea Sud-Est (2005 – 2009), preșdinte A.N.A.T. România (2009 – 2013), președinte Asociația LITORAL – DELTA DUNĂRII (2007 – 2017), președinte Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT) (2010 – 2020), fondator și președinte de Onoare RESTO Constanța, vicepreședinte și secretar general F.P.I.O.R. (2022 – prezent).

„Le mulțumesc tuturor colegilor mei membri RESTO și celor trei președinți alături de care am lucrat încă de la fondarea celui mai mare Patronat din HORECA din România, ceea ce este astăzi RESTO Constanța. Conform deciziei Consiliul Director și voturilor membrilor RESTO, îmi asum cu responsabilitate susținerea și încrederea pe care mi-o acordă în număr atât de mare și continui în misiunea mea de a dezvolta industria ospitalității la Constanța și în România, de a susține interesele operatorilor HORECA, dar și de a promova și dezvolta Litoralul și România ca destinații turistice.”, a declarat Corina Martin.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Un porumbel de concurs pierdut își caută stăpânul

Porumbelul voiajor a fost găsit de o localnică din...

(Video) Cetățenii români nu vor mai avea nevoie de viză pentru a călători în Statele Unite ale Americii

Mihai Constantin: „Cred că este o șansă foarte importantă...