Botoșani: Bătrân de 99 de ani, grav rănit într-un incendiu

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Un incident tragic a avut loc în noaptea de miercuri spre joi în localitatea Cucuteni, unde un bărbat de 99 de ani a fost grav rănit în urma unui incendiu ce a izbucnit în locuința sa. Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), bărbatul a suferit arsuri pe aproximativ 30% din suprafața corpului.

Se pare că vecinii au fost cei care au observat flăcările și au alertat autoritățile, apelând numărul de urgență 112. Bărbatul le-a relatat că a folosit motorină pentru a aprinde focul și, din neatenție, recipientul cu motorină a luat foc.

Vecinii au fost cei care l-au ajutat să iasă din casa în flăcări. Ulterior, a fost preluat de o echipă a Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani și transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale specializate, au declarat reprezentanții ISU.

La locul incidentului s-au deplasat și două echipaje ale Gărzii de Intervenție Trușești, dotate cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Acestea au constatat că locuința era cuprinsă în totalitate de flăcări și au intervenit rapid pentru a preveni extinderea incendiului la alte clădiri din vecinătate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Tulcea: Un element de muniție din timpul celui de Al Doilea Război Mondial, în localitatea Tudor Vladimirescu

În această după-amiază, echipajul pirotehnic din cadrul Inspectoratului pentru...

Universitatea „Ovidius” din Constanța a acordat prima diplomă „Doctor Europaeus” Luminiței Steriu, doctor în filologie franceză

Institutul Studiilor Doctorale (ISD) din cadrul Universității „Ovidius” din...