Buzău: Autoritățile în alertă după descoperirea unui pachet suspect lângă Colegiul Economic

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Autoritățile din Buzău au fost puse în alertă în această dimineață, când a fost raportat un pachet suspect în apropierea Colegiului Economic din localitate.

Echipaje de poliție, pompieri și jandarmi s-au deplasat la locul indicat, iar circulația a fost temporar limitată.

„La faţa locului Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău intervine cu o autospecială cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD pentru asigurarea zonei. Din primele informaţii ar fi vorba despre un bagaj suspect”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, Alisa Antonia Ioniă.

Studenții au fost redirecționați către intrarea unei clădiri a instituției de învățământ, situată la o distanță sigură de locul unde a fost identificat bagajul suspect carea a pus în alertă autoritățile.

„A fost se pare o valiză aparţinând unor oameni ai străzii, am luat legătura cu directorul instituţiei de învăţământ şi mi-a transmis că elevii au intrat în clădire pe o altă intrare. Poliţia a permis intrarea la ore a copiilor, nu s-a întâmplat absolut nimic. Este o zonă unde îşi mai fac adăpost oameni ai străzii şi se pare că unul dintre ei şi-a lăsat acolo o valiză cu câteva haine”, a precizat Daniela Palcău, inspectorul general al IŞJ Buzău.

În prezent, Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Buzău efectuează investigații.

„Am fost sesizaţi în dimineaţa aceasta că a fost abandonat un bagaj pe o stradă din municipiul Buzău. La faţa locului au fost direcţionate echipaje pentru securizarea zonei până la finalizarea intervenţiei structurilor competente. La acest moment sunt încă în desfăşurare activităţile fără să fie semnalate incidente”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ, Ane Mari Vrapciu.

Ulterior, ISU Buzău a anunțat că situația de urgență nu s-a confirmat, astfel că traficul a fost reluat.

foto: economicbuzau.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare