Directorul Drumuri Județene Constanța: „Dezmint acuzațiile nefondate, neadevărate și grave” ale consilierului județean Nicoleta Bercaru

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Directorul general al SC Drumuri Județene Constanța SA, Răzvan Gabriel Zagon dezminte acuzațiile consilierului județean Nicoleta Bercaru, cu privire la la cardul și apartamentul de protocol. Tot el a mai susținut că afirmațiile făcute de aceasta sunt complet neadevărate, nefondate și lipsite de temei, și ar avea ca scop denigrarea și discreditarea societății DJC.

Mă văd nevoit să vă informez că recentele afirmații vehiculate în spațiul public de doamna consilier județean Nicoleta Bercaru cu privire la „Cardul de protocol” și „Apartamentul de protocol” sunt complet neadevărate, nefondate și lipsite de temei. Aceste declarații sunt în totalitate false și neîntemeiate, având ca scop denigrarea și discreditarea Societății „Drumuri Județene Constanța” S.A..

Vă fac cunoscut faptul că decizia de a emite un „Card de protocol” cu o valoare lunară de 10.000 de lei a fost luată în ședința Consiliului de Administrație (CA) din data de 08.02.2023,  DECIZIE CARE NU A FOST NICIODATĂ DUSĂ LA ÎNDEPLINIRE.

NU DOAR CĂ NU A FOST IMPLEMENTAT, DAR NICIO BANCĂ NU A EMIS ACEST CARD VREODATĂ.

Decizia CA a fost luată în contextul asigurării unor resurse financiare de urgență pentru evenimente neprevăzute, cum ar fi reparații la utilaje folosite în timpul deszăpezirii sau alte situații de urgență care ar putea bloca activitatea instituției. Această inițiativă a fost concepută pentru a asigura funcționarea continuă a serviciilor noastre în fața unor evenimente imprevizibile și dificile, nu pentru organizarea de mese de protocol, așa cum insinuează tendențios doamna consilier Bercaru.

Este regretabil că doamna consilier, deși a fost informată asupra acestor aspecte în ședința Consiliului Județean Constanța din 8 februarie 2024, a ales să interpreteze greșit și să denatureze intențiile noastre, ignorând complet explicațiile oferite și necesitatea practică a acestei măsuri. Acest lucru ridică întrebări cu privire la motivația reală a afirmațiilor sale și la angajamentul său față de buna funcționare a instituțiilor publice.

De asemenea, îmi exprim dezaprobarea și față de insinuările doamnei consilier cu privire la „Apartamentul de protocol”. Deși Consiliul de Administrație a adoptat o hotărâre în acest sens, ACEASTA NU A FOST NICIODATĂ PUSĂ ÎN APLICARE.

Subliniez că aceste decizii ale CA nu au fost puse în aplicare deoarece nu sunt imperative.

În concluzie, solicit doamnei consilier să înceteze imediat să răspândească acuzații nefondate și defăimătoare la adresa instituției noastre și să se concentreze pe activitățile sale de servire a comunității într-un mod responsabil și etic.   

Doamna consilier județean Bercaru și toți ceilalți aleși județeni sunt invitați cordial la sediul societății pentru a primi clarificări cu privire la orice problemă. Demonstrăm o deschidere totală în ceea ce privește activitatea DJCT, dar avem toleranță „zero” față de încercările de subminare și destabilizare a activității noastre.”, a transmis Răzvan Gabriel Zagon, directorul Drumuri Județene Constanța.

                                                                     

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Universitatea „Ovidius” din Constanța a acordat prima diplomă „Doctor Europaeus” Luminiței Steriu, doctor în filologie franceză

Institutul Studiilor Doctorale (ISD) din cadrul Universității „Ovidius” din...

(Video) 16 cetăţeni străini, depistați ascunși într-un camion cu fructe, la P.T.F. Nădlac II

Poliţiştii de frontieră arădeni din cadrul Punctului de Trecere...

Târg de Mărțișoare la Muzeul de Artă Populară. Micile obiecte sunt lucrate manual

În perioada 26 februarie – 1 martie, Muzeul de...