(Galerie FOTO)Record de spectatori la Constanța Black Sea Air Show

Date:

Cloud Hosting

20.000 de constănțeni și turiști au aplaudat evoluția piloților români

Foto: Mircea Maer

Cea de-a II-a ediție a Constanța Black Sea Air Show a atras, sâmbătă, o prezență record de peste 20.000 de spectatori, cel mai mare eveniment aerian din sud-estul României.

Evenimentul a fost organizat de Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, Aeroclubul României și Agenția de turism și evenimente Mistral Tours & Events.

Cu sprijinul Forțelor Aeriene Române, prin Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu și al Primăriei Comunei Mihail Kogălniceanu, publicul s-a bucurat de o experiență aeriană și terestră captivantă.

În doar șapte săptămâni, au fost organizate o serie de evoluții aeriene spectaculoase, expoziții statice, parade de mașini de epocă și motociclete. Au fost surprize și emoții pentru public, precum și activități pentru copii și adulți, dar și servicii de logistică și siguranță.

„Ne bucură faptul că partenerii noștri au avut încredere în noi și împreună am reușit să creăm un moment unic pentru Constanța, un eveniment despre care s-a auzit în toată țara și chiar și în afara țării, dovadă că am avut foarte multe cereri de la fotografii pasionați de aviație de peste hotare. Vom continua să gândim optimist și să venim cu idei noi care să încânte publicul la următoarea ediție”, a declarat Bogdan Artagea, director general Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța.

Directorul general al Aeroclubului României, George Rotaru, a remarcat că succesul evenimentului a oferit o motivație suplimentară pentru a continua organizarea Constanța Black Sea Air Show în fiecare an.

„Acest succes ne motivează să susținem desfășurarea anuală a Constanța Black Sea Air Show și promitem că vom participa cu evoluții spectaculoase și dinamice, precum și cu o expoziție statică generoasă. Ne vedem în 2024 la Constanța Black Sea Air Show”, a spus Rotaru.

Constanța Black Sea Air Show, organizat în doar șapte săptămâni

Comandorul Nicolae Crețu, reprezentant Forțele Aeriene Române, Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu, a transmis mulțumiri tuturor participanților la eveniment pentru conformarea la regulile și măsurile stabilite, care au avut ca scop finalizarea activităților în deplină siguranță.

„Rămâne să mulțumim încă odată tuturor celor care au organizat, celor care și-au arătat măiestria, celor care s-au implicat sau au sprijinit sau celor care au făcut efortul să vină, să reziste și să ne înțeleagă.(…) Să nu uităm realizările Aeronauticii Militare din ultimii 110 ani și să sprijinim și să contribuim la noi realizări care să ne aducă mândrie Forțelor Aeriene Române pentru anii care vin”, a afirmat comandorul Crețu.

Coorganizatorul spectacolului aerian, Corina Martin de la Mistral Tours & Events, a remarcat că numărul de spectatori a depășit așteptările.

„Deși am avut doar 7 săptămâni la dispoziție, am reușit ca, într-o echipă extrem de motivată și de puternică, să realizăm un spectacol magistral ieri, în Constanta Black Sea Air Show, aplaudat de peste 20.000 de vizitatori. Suntem copleșiți de simpatia și aprecierile publicului, transmise către noi și suntem determinați să începem, de luni, deja, pregătirea celei de-a III-a Ediții. Mulțumim publicului nostru, lor le-am dedicat acest Eveniment. Mulțumim presei, dar și sponsorilor și partenerilor noștri și ne vedem în august 202”, a spus Martin.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

Cloud Hosting

Abonează-te

Cloud Hosting

Cele mai citite

Articole similare

Destinația paradisului la doar un zbor distanță: Join UP! România deschide drumul către Zanzibar 

Zbor săptămânal spre Zanzibar Începând cu data de 28 octombrie...

Ziua Porților Deschise la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza”

Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” organizează sâmbătă, 30...