Primarul din Ovidiu, George Scupra, spune că ar putea candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Primarul orașului Ovidiu, liberalul George Scupra, afirmă că este evaluat de PNL Constanța pentru o eventuală candidatură la funcția de președinte al Consiliului Județean.

El a fost inclus în sondaje de opinie realizate la cererea PSD și AUR, lucru despre care Scupra spune că este aprecierea activității sale activitatea din cele trei mandate de primar, chiar și de către reprezentații altor partide.

„În urma anunțului public realizat de către mai multe partide, privind posibila candidatură a mea la președinția Consiliului Județean Constanța, în calitate de președinte al organizației PNL Ovidiu și președinte al Ligi Aleșilor Locali din cadrul organizației județene PNL Constanța, doresc să precizez următoarele aspecte:

  • În acest moment sunt evaluat și propus, alături de alți colegi, pentru o candidatură la președinția Consiliului Județean Constanța din partea PNL;
  • Dacă în urma analizei PNL rezultă că sunt soluția optimă pentru Consiliul Județean Constanța, am declarat deja public că sunt pregătit să îmi asum această funcție, bineînțeles condiționat de realizarea unui proiect viabil pentru județul Constanța;
  • Îmi doresc în continuare să candidez la Ovidiu, alături de echipa mea, pentru un nou mandat de primar al orașului;
  • Faptul că și cele două partide, PSD și AUR, m-au inclus în sondajele lor, nu poate decât să mă bucure, deoarece consider că astfel îmi este apreciată activitatea din cele 3 mandate de primar, chiar și de către reprezentații altor partide;
  • Respect în egală măsură liderii politici județeni cu care discut  PSD, AUR, PMP sau USR – fiind adeptul dialogului constructiv pentru binele urbei, proiectele administrative trebuind să primeze în fața ambițiilor și opțiunilor politice;

Sunt onorat și le mulțumesc celor ce s-au gândit la mine, însă prima mea opțiune rămâne să servesc orașul în care trăiesc, candidând din partea PNL la funcția de primar al orașului Ovidiu.

Cu stimă,

Scupra George”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Aviz favorabil pentru modernizarea liniei CF Reșița Nord – Timișoara Nord cu extensie Voiteni – Stamora Moravița – Frontieră

Consiliul Tehnico-Economic a aprobat astăzi, 22 februarie, variantele optime...

Tulcea: Un element de muniție din timpul celui de Al Doilea Război Mondial, în localitatea Tudor Vladimirescu

În această după-amiază, echipajul pirotehnic din cadrul Inspectoratului pentru...